Εικόνες από τη συμμετοχή του 100% Hotel Show στην WTM Λονδίνου

Μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη διοργάνωση του 100% Hotel Show στο MEC Παιανίας, η βασική ομάδα της έκθεσης, ταξίδεψε στην WTM London, στο πλαίσιο των ενεργειών εξωστρέφειας του θεσμού.

Το 100% Hotel Show έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς την επόμενηΠαρασκευή 16 Νοεμβρίου ξεκινά επίσημα την 6η του διοργάνωση. Μια εβδομάδα πριν το μεγάλο event της Αθήνας, η ομάδα του 100% Hotel Show, συμμετείχε στην έκθεσηWTM του Λονδίνου, ενισχύοντας την προβολή της έκθεσης σε διεθνές επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της WTM τα στελέχη της έκθεσης, συνάντησαν έναν σημαντικό αριθμό ξενοδόχων από όλη την Ευρώπη, δίνοντας διεθνή προοπτική στους επισκέπτες αλλά και αρκετές εταιρίες με την προοπτική συνεργασίας για τη διοργάνωση του 2019. Το περίπτερο του 100% Hotel Show όμως επισκέφτηκαν και δεκάδες Έλληνες επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, που συμμετείχαν ή επισκέφτηκαν την

WTM, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν πλήρη ενημέρωση για την ερχόμενη διοργάνωση.

Τέλος, στο περίπτερο του 100% Hotel Show εκπροσωπήθηκαν και διάφορα ελληνικά brands που συμμετέχουν στην έκθεση, με σκοπό τη διεύρυνση των διεθνών τους συνεργασιών με ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο.

Το 100% Hotel Show ξεκινάει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Πάρε το δωρεάν εισιτήριό σου εδώ ➔

100% Hotel Show | 16-19 Νοεμβρίου, 2018 | MEC Παιανία

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework