"Τη Δευτέρα ξεκινάνε τα Ζωντανά Ξενοδοχειακά Webinars της Hotelier Academy Greece με 21 Διεθνείς Ομιλητές!"

...

Τη Δευτέρα, 1η Μαρτίου 2021, ξεκινάει ο τρίτος κύκλος τωνΔωρεάν Ξενοδοχειακών Webinars της Hotelier Academy με live μεταδόσεις από το ξενοδοχείο Moon & Stars Boutique Hotel!

Τα Δωρεάν Ξενοδοχειακά Webinars της Hotelier Academy επανέρχονται από τη 01 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021, με 21 ομιλητές, επαγγελματίες του Τουρισμού και εκπροσώπους εταιρειών του κλάδου. Οι θεματολογίες χωρίζονται πλέον σεΞενοδοχειακάTrends για το 2021,Customer Experience, Βασικές Λειτουργίες στο Operation ενός Ξενοδοχείου, Νέες Τεχνολογίες και ΞενοδοχειακάΣυστήματα, Ξενοδοχειακές Πωλήσεις, αλλά και ΞενοδοχειακάCaseStudies, διαχωρίζοντας και το ύφος του κάθε Webinar αλλά και το περιεχόμενο που το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει.

Επιλέγοντας έμπειρους επαγγελματίες από κάθε τμήμα του Τουρισμού, τα Live Webinars θα έχουν έντοναδιαδραστικό χαρακτήραενώ το κοινό θα μπορεί να λάβει ειδικόπιστοποιητικό παρακολούθησηςαφού ολοκληρώσει και τα σχετικάTestsκαιAssignmentsπου θα θέσει ο κάθε ομιλητής.

Η δράση των Δωρεάν Ξενοδοχειακών Webinars της Hotelier Academy, εμπλουτίζεται φέτος και με τις παράλληλες δράσεις του event το Hotelier Academy Career Month και το Hotelier Academy Student Days, οργανώνοντας το μεγαλύτερο Διεθνές Event Τεχνογνωσίας για Ξενοδόχους!

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις πρώτες 16 Θεματολογίες, ενώσύντομα θα ανακοινωθούν και νέα είδη Ζωντανών Παρουσιάσεων όπως Case Studies, Live Demos αλλά και Ατομικές Εκπαιδεύσεις σε συνεργασία με επιλεγμένες εταιρείες.

Δείτε και Δηλώστε Συμμετοχή στα Εκπαιδευτικά Webinars της Hotelier Academy Greece.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η Hotelier Academy διαθέτει ειδικό Customer Service Chat, στην Online Εκπαιδευτική Πλατφόρμαlive.hotelieracademy.net, ενώ διαθέτει και τα παρακάτω στοιχεία άμεσης επικοινωνίας με το κοινό:

  • Για περισσότερες πληροφορίεςσχετικά με τα Δωρεάν Webinars του Hotelier Academy Live Event, επικοινωνήστε με τηνΑναστασίαστοanastasia@hotelieracademy.orgή στο+302103245142.
  • Αν θέλετενα συμμετέχετε ως ομιλητής ή να παρουσιάσετε την εταιρεία σαςεπικοινωνήστε με τηνΣτέλλα, στοstella@hotelieracademy.orgή στο+357 96502368.

Το Hotelier Academy Live Event θα διεξαχθεί 01-31 Μαρτίου 2021 με Ζωντανά Εκπαιδευτικά Courses, Case Studies, αλλά και τις παράλληλες δράσεις του event το Hotelier Academy Career Month και το Hotelier Academy Student Days, οργανώνοντας το μεγαλύτερο Event Τεχνογνωσίας για Ξενοδοχους.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr