...

 

Σχεδίασε μοναδικές εμπειρίες για το κοινό σου!

 

Ένα εργαστήριο σχεδιασμένο για νέους επαγγελματίες, με ενδιαφέρον στο marketing, το customer experience και τη δημιουργία loyal communities γύρω από ένα brand ή έναν οργανισμό. Απευθύνεται σε επαγγελματίες κάθε κλάδου και πιστεύουμε ότι αφορά πολύ όσους δουλεύουν στον πολιτισμό, σε festival ή σε event planning, σε κοινωνικές επιχειρήσεις ή άλλους οργανισμούς, που συχνά δεν έχουν στόχο το κέρδος αλλά την ενδυνάμωση μιας κοινότητας. Μας ενδιαφέρει να δώσουμε έναν νέο τρόπο σκέψης και πρακτικά εργαλεία (hands on tools) στους συμμετέχοντες, για να δουν πρακτικά πώς πρέπει να ξεκινάει ένας οργανισμός ή μια εταιρία να αναπτύσσει και να διατηρεί το κοινό του/της, καθώς και να σχεδιάζει στρατηγικά την εμπειρία του κοινού ή των πελατών του. Το συγκεκριμένο εργαστήριο είναι μέρος του τελευταίου κύκλου των «9How-to Workshops» που εστιάζει στην ενδυνάμωση ενός οργανισμού και των εξωτερικών συνεργασιών του. Το κοινό είναι ένα ζωτικό τμήμα για έναν φορέα και είναι πλέον κομβικό να τοποθετείται στο επίκεντρο του σχεδιασμού των υπηρεσιών ή των προϊόντων που προσφέρουμε. Αν δεν ακούσουμε τις πραγματικές ανάγκες του κοινού μας, αν δεν καταλάβουμε ποιο κοινό μας ακολουθεί και αν δεν δούμε ρεαλιστικά την εταιρία ή τον φορέα μας, δεν θα καταφέρουμε να λύσουμε όσα δυσκολεύουν το κοινό μας και να διατηρήσουμε σχέσεις μαζί του. Η ανάπτυξη κοινού είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για να προσεγγίζεις το κοινό σου ανθρωποκεντρικά. Το εργαστήριο έχει δομηθεί σαν ένα μεγάλο role-playing, με σκοπό να δώσουμε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να «διαδράσουν», να τολμήσουν να πουν τη γνώμη τους, αλλά και να μάθουν στρατηγικές του audience development, καθώς και εργαλεία που θα τους βοηθήσουν από την επόμενη μέρα στη δουλειά τους.


Σε ποιους απευθύνεται

Τα εργαστήρια μας είναι επικεντρωμένα στις ανάγκες των νέων επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης και προσαρμόζονται με βάση τους στόχους που επιθυμούν να επιτύχουν οι συμμετέχοντες του workshop. Μέσω του εργαστηρίου φέρουμε μια νέα προσέγγιση στην εκπαίδευση επαγγελματιών με βάση τις αρχές της συνεργατικότητας και του ανοιχτού διαλόγου. Το συγκεκριμένο εργαστήριο θα περιλαμβάνει διαδραστικές συζητήσεις, ασκήσεις ενδοσκόπησης (reflection tools) και case studies.

 

Το πρόγραμμα θα έχει την παρακάτω δομή:

 

  • Welcome coffee
  • Introduction & check in
  • What is audience development & why is the new trend
  • Audience development & marketing
  • Segmentation
  • Value proposition design
  • 7ps of Marketing for audiences
  • Journey map of customer experiences
  • Closing & feedback

 

 

Γιατί να το παρακολουθήσετε;

Μέχρι το 2020, οι millenials θα αποτελούν το 50% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το 90% των millenials αναζητούν θέσεις εργασίας με ευκαιρίες εξέλιξης, ενώ το 85% θα ήθελε να συμβάλει και στην κοινωνική εξέλιξη μέσα από το επάγγελμά τους. Την ίδια στιγμή οι οργανισμοί παγκοσμίως κινητοποιούνται ώστε να αλλάξουν τις συνθήκες εργασίας, με στόχο να δημιουργήσουν κίνητρα και ευημερία σε όλα τα εργασιακά επίπεδα: στην καθημερινότητα του εργαζομένου, στον τρόπο συνεργασίας μιας ομάδας, στους θεσμούς αλλά και στην ίδια την κοινωνία. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ανάγκη για νέους τρόπους μάθησης, εργασίας και καινοτομίας που προσαρμόζονται στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η οικονομία και η κοινωνία σήμερα.

 

Ανακαλύψτε το επόμενo εργαστήριo:

24 Νοεμβρίου: Πώς να διαχειριστείς περίπλοκα projects (Project Management)

 

Διαδικασία συμμετοχής

Το κάθε εργαστήριο αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής, ώστε να μάθουμε περισσότερα για εσάς και να διευκρινίσουμε διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή σε περισσότερα του ενός workshop; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: hello@youthnest.com

 

We are thrilled that you want to join us!

Τιμή Εισόδου

20 ευρώ: γενική είσοδος
15 ευρώ: μειωμένη (φοιτητές, άνεργοι)

 

Περιλαμβάνεται καφές και ελαφρύ σνακ.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework