...

Η μέρα που θα αλλάξει το μέλλον σου

Στις 24 Μαρτίου του 2017 οι Βρυξέλλες δεν θα είναι μόνο η πρωτεύουσα της Ευρώπης, αλλά και μία πόλη γεμάτη προοπτικές για τους φοιτητές τεχνολογικών ιδρυμάτων. Το BEST (Board of European Students of Technology) διοργανώνει για πέμπτη φορά μία διεθνή έκθεση καριέρας, όπου περίπου 300 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το δικό τους μονοπάτι ανάμεσα στις πολλαπλές επιλογές για το μέλλον τους.

Ο σκοπός της Ημέρας Καριέρας του BEST (BCD, BEST, Career Day) είναι να ενισχύσει και να προωθήσει τους φοιτητές, επιτυγχάνοντας έτσι την αποστολή του BEST. Επιλεγμένοι τελειόφοιτοι φοιτητές και πρόσφατοι απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες ικανότητες, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους. Κατά τη διάρκεια του BDC θα τους δοθεί η δυνατότητα να συναντήσουν εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιριών του κόσμου, όπως την General Electric (τον κύριο συνεργάτη του BEST), αλλά και να παρουσιάσουν τον εαυτό τους σε προσωπικές συνεντεύξεις. Παράλληλα, ειδικά σχεδιασμένα workshops και παρουσιάσεις θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ σημαντική παράμετρος του όλου εγχειρήματος αποτελεί η ευκαιρία που θα έχουν οι συμμετέχοντες να ανταλλάξουν πληροφορίες από τις δικές τους έως τώρα εμπειρίες.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, σας χωρίζουν μόνο λίγα βήματα από το ταξίδι στις Βρυξέλλες. Αρχικά πρέπει να συνδεθείτε στο BCD.BEST.eu.org, να διαμορφώσετε το προφίλ σας, να κάνετε αίτηση για την εκδήλωση και να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις. Στη συνέχεια χρειάζεται να επικυρώσετε τον λογαριασμό σας μέσω της ομάδας BEST του πανεπιστημίου σας και να περιμένετε τα αποτελέσματα. Η προθεσμία είναι στις 8 Φεβρουαρίου 2017, γι’ αυτό μη διστάσετε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο BCD.BEST.eu.org/contact-us.jsp.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework