INNOVATHENS Education
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εργαστηρίων και δωρεάν σεμιναρίων

Οκτώβριος 2021, Διά ζώσης και διαδικτυακά
Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Θέλεις να ανακαλύψεις όλα τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που είναι αναγκαία για να «απογειωθείς» στον εργασιακό σου τομέα; Να γνωρίσεις τις πιο πρόσφατες εξελίξεις παγκοσμίως και όλα τα τελευταία updates που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις τη θέση σου στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο; Να προσαρμόζεσαι με επιτυχία στην ελληνική αγορά και στις τάσεις της;

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τα πάντα για τον τομέα που σε ενδιαφέρει μέσα από ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εργαστηρίων και δωρεάν σεμιναρίων, ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Την εισήγηση κάνει ο έμπειρος καθηγητής και «γκουρού» του μάρκετινγκ Γεράσιμος Τζαμαρέλος, καθώς και αξιόλογοι συνεργάτες του INNOVATHENS και κορυφαίοι στο είδος τους, όπως οι εταιρίες 365 Evolution Lab και Λογίστωρ.

Το πρόγραμμα Οκτωβρίου πραγματοποιείται διά ζώσης για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων στον χώρο του INNOVATHENS, στο χαρακτηριστικό Αεριοφυλάκιο 1, ενώ δίνεται και η δυνατότητα για συμμετοχή μέσω Zoom (εργαστήρια) και live streaming (δωρεάν σεμινάρια).

Αναλυτικότερα για το πρόγραμμα:

Workshops

Εν αρχή ην... μάρκετινγκ! Και αυτό τον μήνα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα δημοφιλή εργαστήρια marketing που διαμορφώνονται κάθε μήνα σύμφωνα με τις πιο updated τεχνολογικές εξελίξεις που… συμβαίνουν τώρα. Το 3ήμερο workshop Digital Marketing θα διδάξει τους επίδοξους digital marketers πώς να σχεδιάζουν και να υλοποιούν μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας, ενώ για τους επαγγελματίες του χώρου έρχεται το 4ήμερο Digital Marketing που θα εντρυφήσει ακόμα περισσότερο στο συγκεκριμένο πεδίο.

Τοpremium και advanced workshop E-Mail Marketingέρχεται δυναμικά για να δείξει ότι το e-mail δεν είναι απλώς το inbox μας, ενώ τα workshops Facebook & Instagram Marketing και LinkedIn θα εξετάσουν όλα τα νέα trends των συγκεκριμένων μέσων, δίνοντας tips για την επιτυχημένη διαχείριση των επαγγελματικών προφίλ στα συγκεκριμένα μέσα. Φυσικά, όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γνώση τους συνολικά στα social media δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στο 2ήμερο εργαστήριο Social Media που θα βάλει «μικροσκόπιο» τα πιο επιδραστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube, LinkedIn.

Στο εργαστήριο WordPress Websites & SEO οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν πώς φτιάχνεται ένα website… από το μηδέν, ενώ στα workshops Google Ads και Google Analytics θα μάθουν πώς να αντιλαμβάνονται τη συμπεριφορά των επισκεπτών και να αξιοποιούν τα αποτελέσματα στη διαμόρφωση της προώθησης των ιστοσελίδων τους.

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε ποια είναι Η εξίσωση της Πρώτης Εντύπωσης (5+5+5=3); Τον Οκτώβριο έρχεται ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον εργαστήριο, σε συνεργασία με την εταιρία 365 Evolution Lab, το οποίο έχει στόχο τη γνωριμία με την έννοια της ενσυνειδητότητας (mindfulness) και την εφαρμογή της στην καθημερινή ζωή τόσο σε προσωπικό όσο σε και επαγγελματικό επίπεδο.

Free Seminars

Αυτό τον μήνα οι συμμετέχοντες των δωρεάν σεμιναρίων θα ανακαλύψουν τις 50 βασικές έννοιες του Management αλλά και το HRM (ή, αλλιώς, τεχνικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού) που θα τους δώσει βασικές γνώσεις σε θέματα όπως η προσέλκυση υποψηφίων, η επιλογή, η αξιολόγηση απόδοσης και η εκπαίδευσή τους.

Το Σεμινάριο φορολογίας για start-up, σε συνεργασία με τη λογιστική εταιρία «Λογίστωρ», θα δώσει όλες τις απαντήσεις σχετικά με το φορολογικό πλαίσιο και την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης, ενώ το σεμινάριο Συμπεριφορά Καταναλωτή θα κάνει μια ταχύρρυθμη παρουσίαση του πώς ο πελάτης/καταναλωτής δέχεται το μήνυμα και την υπηρεσία που του προσφέρονται.

Last but not least, το σεμινάριο Personal Development θα καταδείξει πώς η προσωπική ανάπτυξη συνδέεται με την αυτοπραγμάτωση και την ιδανική ηγεσία (leadership), ενώ στο Πάτα pause! (σε συνεργασία με την 365 Evolution Lab) θα γίνει μια πρώτη επαφή με την έννοια του mindfulnessκαι πώς μέσα από αυτή τη σπουδαία δεξιότητα μπορούμε να ζούμε με πιο ποιοτικό τρόπο.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια, τις ημερομηνίες και τα κόστη θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS. Εξασφάλισε τώρα τη θέση σου και γίνε ειδικός στον τομέα που σε ενδιαφέρει!

#INNOVATHENSEducation

INNOVATHENS
Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων
Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2
Πειραιώς 100, Γκάζι, 118 54 Αθήνα
213 0109300
info@innovathens.gr
www.innovathens.gr

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
213 0109300

press@athens-technopolis.gr

www.athens-technopolis.gr

 

Λέξεις κλειδιά: 

INNOVATHENS Educationσεμινάρια
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr