Ημερίδα «Personal branding: Χτίσε την προσωπική σου εικόνα»
από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Αν αναρωτιέσαι για το πόσο δύσκολο είναι τελικά να ξεχωρίσεις στον σημερινό εργασιακό στίβο, αν θέλεις να χτίσεις τη δημόσια εικόνα σου, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο, αν θέλεις να αξιοποιείς τα social media για να προβάλλεις τον εαυτό σου καλύτερα, αν σκέφτεσαι τον καλύτερο δυνατό τρόπο να διαμορφώσεις το επαγγελματικό προφίλ σου, δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα «Personal branding: Χτίσε την προσωπική σου εικόνα».

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ημερίδα με ελεύθερη είσοδο και θέμα «Personal branding: Χτίσε την προσωπική σου εικόνα» την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 17:00.

Η άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Θεοδώρα» του ξενοδοχείου Capsis, θα φιλοξενήσει πλήθος επαγγελματιών από τον χώρο του HR, του marketing και του business coaching. Στη θεματολογία της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ενότητες όπως:

  • Ανάπτυξη προσωπικών επαγγελματικών δεξιοτήτων
  • Επαγγελματική δικτύωση, cybersecurity & data protection
  • Η προσωπική μου εικόνα στη συνέντευξη

Επίτιμος καλεσμένος: κ. Παναγιώτης Γιαννάκης, διεθνής καλαθοσφαιριστής, προπονητής

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.

Η ημερίδα είναι σχεδιασμένη για φοιτητές και αποφοίτους κολεγίων, Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. και Ι.Ε.Κ., επιχειρηματίες, επαγγελματίες, στελέχη, ακόμα και για αυτούς που αναζητούν εργασία. Με το personal branding μπορούν να προβάλουν, να προαγάγουν, να ξεχωρίσουν, να αναπτύξουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα δυνατά τους σημεία, έτσι ώστε να εξελίξουν στο μέγιστο την καριέρα τους.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη, αλλά απαιτεί on-line κράτηση θέσης εδώ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες:

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 | Ώρα: 17:00-21:00

Αίθουσα «Θεοδώρα», Capsis Hotel |Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη

Είσοδος ελεύθερη με την κράτηση θέσης εδώ

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr