30 Οκτωβρίου 2020

LiveOn digital event

Οι λύσεις της ασφαλιστικής αγοράς εν καιρώ Covid-19

Στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και των εταιρικών δικτύων πωλήσεων, καθώς και κορυφαίοι εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιριών, έρχονται σε ένα καινοτόμο event για να αναδείξουν τα οφέλη της ασφάλισης, προτείνοντας λύσεις και προϊόντα για κάθε είδους σύγχρονη ανάγκη σε επιλεγμένους πελάτες.

Μετά το πετυχημένο 13th Insurance Conference, ένα συνέδριο-θεσμός στην αγορά, η ethosΕvents φέρνει τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς και τους ασφαλισμένους ακόμα πιο κοντά με το Insurance Intermediaries Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2020 μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP.

Σε ένα πρωτοποριακό B2B και B2C συνέδριο σημαντικοί ομιλητές, εξειδικευμένα panels και ειδικές παρουσιάσεις δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τις τελευταίες τάσεις και λύσεις μέσω των νέων προϊόντων που προσφέρει η ασφαλιστική αγορά. Όλα αυτά σε διαφορετικές ψηφιακές αίθουσες με τις δυνατότητες που προσφέρει η LiveOn.

Τα νέα εργαλεία της πλατφόρμας LiveOn παρέχουν μια διαδραστική εμπειρία σε ένα ασφαλές online περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας, το οποίο προωθεί την ενεργή συζήτηση και αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων, προσφέροντας κλειστές παράλληλες συναντήσεις για κάθε ενδιαφερόμενο σε ξεχωριστά virtual rooms.

Δομή του συνεδρίου/θεματολογία:

Κεντρική αίθουσα

Στο βασικό stage της πολυσυλλεκτικής ψηφιακής αυτής συνάντησης θα τεθούν επί τάπητος όλα τα τελευταία νέα γύρω από κινδύνους και ανάγκες που απασχολούν κοινωνία, οικονομία και επιχειρήσεις, όπως υγεία, σύνταξη/αποταμίευση, cyber risks και επιχειρηματικοί κίνδυνοι.

Panel 1: Υγεία

 • πανδημία έφερε –όπως θα έπρεπε να ήταν– στο επίκεντρο το σημαντικότερο αγαθό, την υγεία.
 • Τι αλλαγές έχει φέρει στην ασφάλιση υγείας η πανδημία Covid-19; Ελλοχεύουν κίνδυνοι μόνο από την πανδημία;
 • Τι καλύψεις υπάρχουν για γνωστές παθήσεις, ασθένειες, ατυχήματα, επείγοντα περιστατικά, διαγνωστικές εξετάσεις, έξοδα νοσηλείας ή χειρουργικές επεμβάσεις;
 • Πώς αλλάζει τις υπηρεσίες στη νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη του τελικού καταναλωτή η εξέλιξη της τηλεϊατρικής;

Panel 2: Σύνταξη και αποταμίευση

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται τα συνταξιοδοτικά/αποταμιευτικά προγράμματα, καθώς συνεχείς είναι τα τελευταία χρόνια οι αναφορές για μειώσεις στις συντάξεις και τροποποιήσεις στα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία.

 • Πώς μπορεί να μεγιστοποιηθεί η αξία των αποταμιεύσεών μας με τη βοήθεια των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων και τι επενδυτικά πλάνα προσφέρουν οι εταιρίες της αγοράς;
 • Πώς ένας νέος μπορεί να σχεδιάσει το μέλλον του ή μια οικογένεια να δημιουργήσει έναν «κουμπαρά» για τα παιδιά ή για άλλες ανάγκες;
 • Τι προσφέρουν τα ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα σε εργοδότες και εργαζόμενους;
 • Ποια είναι τα αμοιβαία κεφάλαια και οι εναλλακτικές επενδυτικές επιλογές που βασίζονται τα τελευταία ασφαλιστικά προγράμματα Unit Linked;

Panel 3: Επιχειρηματικοί κίνδυνοι και cyber risk

Κομβικής σημασίας για τις επιχειρήσεις είναι το γεγονός της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας τους έναντι κάθε πιθανού κινδύνου. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει μονοπωλήσει το business interruption λόγω της πανδημίας, πολλές άλλες εξίσου σημαντικές είναι όμως οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει κάθε επιχείρηση.

 • Πόσο προστατευμένα είναι, τελικά, τα πάγια περιουσιακά στοιχεία μιας επιχείρησης; Τι γίνεται με τις ευθύνες, τα εμπορεύματα, τις πιστώσεις, τις τεχνικές ασφαλίσεις ή τους κινδύνους από μια φυσική καταστροφή;
 • Την ίδια ώρα, η αύξηση της τηλεργασίας και η χρήση των νέων τεχνολογιών συνολικά εγκυμονεί κινδύνους για κυβερνοεπιθέσεις, διαρροή δεδομένων και απάτες, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο ευάλωτο τον κόσμο του επιχειρείν.

Αίθουσα ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Στην ψηφιακή αίθουσα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αποκλειστικής ή μη συνεργασίας έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και να επικοινωνήσουν στο ευρύ καταναλωτικό κοινό τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Μπορεί η πανδημία να επιτάσσει κοινωνική απόσταση, όχι όμως η πλατφόρμα LiveON. Έτσι, οι δύο πλευρές έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το δικό τους «ραντεβού», όπως θα έβλεπε δηλαδή κάποιος τον προσωπικό του ασφαλιστή διά ζώσης: οι συμμετέχοντες-καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις, να ρωτήσουν για συγκεκριμένα προγράμματα, καλύψεις, λεπτομέρειες συμβολαίων και ό,τι άλλο τους απασχολεί για την ασφάλισή τους.

Στο τέλος της κάθε παρουσίασης θα μπορούν να «συναντηθούν» ψηφιακά μέσω video διάσκεψης με τους αντίστοιχους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Αίθουσα ασφαλιστικών εταιριών

 • Στην ψηφιακή αίθουσα των ασφαλιστικών εταιριών εκπρόσωποι των χορηγών θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δική τους πρόταση συνεργασίας στους ανεξάρτητους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με σκοπό αυτοί να ενταχθούν στα δίκτυά τους.
 • Τι είδους κίνητρα παρέχουν σε συνεργάτες και ασφαλιστική διαμεσολάβηση για την επίτευξη υψηλότερων αποτελεσμάτων; Ποια είναι τα τελευταία προϊόντα και εργαλεία που προσφέρουν στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση; Τι στρατηγικές κατευθύνσεις και εφόδια μπορούν να δώσουν στα δίκτυα για την καλύτερη πώληση και προσέλκυση πελατών;
 • Στο ξεχωριστό αυτό meeting point που προσφέρει το συνέδριο οι δύο πλευρές θα έχουν την ευκαιρία να βρουν ή να επεκτείνουν πεδία συνεργασίας και μέσω προσωπικών «ψηφιακών συναντήσεων» στο περιβάλλον της πλατφόρμας LiveOn.
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr