Διαθέσιμη για το κοινό η δωρεάν πλατφόρμα ενίσχυσης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, “Koinoniko-Epixeiro”.

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Women Do Business ανακοινώνει, ότι η δωρεάν ηλεκτρονική πλατφόρμα για κοινωνικούς επιχειρηματίες, “Koinoniko-Epixeiro”, είναι πλέον διαθέσιμη για το κοινό.

Το εν λόγω έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “World of Difference” του Ιδρύματος Vodafone και σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “InterMediaKT”.

H Women Do Business δημιούργησε τη συγκεκριμένη πλατφόρμα για την ενημέρωση, την καθοδήγηση και τη δικτύωση των κοινωνικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. Απώτερος σκοπός είναι γυναίκες και άντρες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, να αποκτήσουν άμεση επαφή με μέντορες και να λάβουν πλήρη κατάρτιση και γνώσεις γύρω από το «κοινωνικό επιχειρείν».

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα μπορούν να καταχωρούν εύκολα και δωρεάν την κοινωνική τους επιχείρηση, δημιουργώντας το «κοινωνικό» τους προφίλ. Έτσι, θα λαμβάνουν πληροφόρηση και συμβουλευτική, θα δικτυώνονται και θα υλοποιούν τους στόχους τους βλέποντας άμεσα αποτελέσματα.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα φιλικό και εύχρηστο εργαλείο που υπόσχεται να φέρει την αλλαγή στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Η Women Do Business ευχαριστεί θερμά για ακόμη μια φορά το Ίδρυμα Vodafone που στήριξε το παρόν εγχείρημα και τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “InterMediaKT” για την άριστη συνεργασία.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr