Για έκτη χρονιά ξεκινά το πρόγραμμα Peer Coaching από το Hellenic Coaching Association / EMCC Greece με σκοπό να ενισχύσει την ανάπτυξη των μελών του. Φέτος θα παρουσιαστεί το μοντέλο «Score» και οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα εκπαιδευτούν ώστε να μπορούν να το εντάξουν στην γκάμα των εργαλείων τους. Στην πρώτη συνάντηση της ομάδας θα γίνει η εκπαίδευση στο μοντέλο και το ταίριασμα των ζευγαριών για τη διεξαγωγή των συναντήσεων coaching.

Στα έξι χρόνια υλοποίησης του προγράμματος, από τον Οκτώβριο του 2013, έχουν συμμετάσχει 70 coaches, έχουν παρουσιαστεί και δοκιμαστεί 4 διαφορετικές τεχνικές (μοντέλα) και έχουν συμπληρωθεί περισσότερες από 580 ώρες coaching.

Η διάρκεια του προγράμματος Peer Coaching θα είναι από τον Μάρτιο ως τον Ιούλιο του 2019. Η αρχική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 18:00 στους χώρους των γραφείων του HCA / EMCC Greece, Β. Κωνσταντίνου 44, Αθήνα, 2ος όροφος.

Η δράση απευθύνεται σε ενεργά μέλη του HCA/ EMCC Greece, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να εγγραφούν νέα μέλη που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Κάθε συμμετέχων coach δεσμεύεται ότι θα παράσχει 6 ώρες coaching και θα λάβει 6 ώρες coaching από κάποιο συνάδελφο, για τις οποίες θα δοθεί Certificate of Attendance, ενώ ο συμμετέχων θα αποκομίσει ώρες CPD. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μια ενδιάμεση συνάντηση εποπτείας (Group Supervision).

Για επιπλέον πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το www.hca.com.gr.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr