«Καλύτερα Γίνεται» 2017!

...

5η χρονιά / 4.000 συμμετέχοντες ως τώρα!

Το μεγαλύτερο δωρεάν κοινωφελές σεμινάριο life coaching

με τη δρ. Νάνσυ Μαλλέρου,

που έγινε θεσμός, είναι και φέτος εδώ!

9 Δεκεμβρίου, 10:00-14:00

Φιλολογικός σύλλογος «Παρνασσός»

στο κέντρο της Αθήνας

Η ιδέα του «Καλύτερα Γίνεται» γεννήθηκε από την ανάγκη της Νάνσυ Μαλλέρου και της ομάδας της να απαντήσει στη γενικευμένη κρίση που οδήγησε πολλούς συνανθρώπους μας να βιώνουν μοναξιά, ανασφάλεια, αίσθηση ματαιότητας και παραίτησης, ανθρώπους οι οποίοι έχασαν ή απειλούνται να χάσουν τη ζωή τους όπως την ήξεραν, τη δουλειά τους, που είδαν την καριέρα τους, τα «θέλω», τα όνειρα και κυρίως την πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο να κλονίζονται.

To coaching ως γέφυρα που χτίζει το πού είμαστε με το πού θέλουμε να πάμε είναι ο τρόπος να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα. Μέσα από τη θεωρία, τις ασκήσεις και τα εργαλεία του life coaching δημιουργήθηκε η συνθήκη ώστε οι συμμετέχοντες να ενθαρρύνονται να ξεκλειδώσουν τις δεξιότητές τους, να ενισχύσουν τη συνειδητότητά τους και να κινητοποιηθούν, ώστε να πραγματοποιήσουν αλλαγές που θα τους βελτιώσουν τη ζωή!

Φέτος για 5η φορά η δρ. Μαλλέρου με την ομάδα της είναι δίπλα σε όσους θέλουν να έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα προς τη βελτίωση της ζωής τους, αλλά και να μάθουν τρόπους που θα τους βοηθήσουν να ξαναβρούν της ευεξία και την ισορροπία τους εύκολα και ανέξοδα όπου κι αν βρίσκονται. Το επιστημονικά σχεδιασμένο τετράωρο life coaching πρόγραμμα με οδηγό τη Νάνσυ Μαλλέρου και τις πολύτιμες ενθαρρυντικές συμβουλές της θα περιλαμβάνει:

  • NLP - Νευρογλωσσικό προγραμματισμό με την Έλντα Γεωργαρά, NLP master coach, για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε.
  • Διαλογισμό με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, δάσκαλο yoga και διαλογισμού, για να βρίσκετε την ισορροπία και την ηρεμία σας όπου κι αν είστε.
  • Office pilates με τον Πέτρο Κουρουπάκη, πρώην χορευτή της Λυρικής Σκηνής και body specialist, για να παραμένετε σε φόρμα ακόμα και στον χώρο εργασίας
  • Το success story που θα μοιραστεί με το κοινό η Φαίη Μπέη, δημοσιογράφος και ιδρύτρια του fayscontrol.gr.

Ενδιαφέρουσες ομιλίες, in vivo coaching, διαδραστικές ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, πρακτικά εργαλεία, διάλογος και κίνηση θα δώσουν στους συμμετέχοντες τα ερεθίσματα, την ενδυνάμωση και την παρακίνηση που θα τους κάνουν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με δύναμη και αποφασιστικότητα!

Είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε ό,τι αξίζετε;

Έχετε το δικαίωμα να τα θέλετε όλα και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τα αποκτήσετε!

Δεν είστε μόνοι και σίγουρα... καλύτερα γίνεται!

Στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν όλοι ανεξαιρέτως, αρκεί να υποβάλουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους μέσω της ιστοσελίδας της Life Clinic Group www.lifeclinicgroup.com.

...

Η Life Clinic Group παρέχει υπηρεσίες coaching καιιδρύθηκε το 2015 από το πάθος της δρ. Νάνσυ Μαλλέρου να συνεισφέρει ουσιαστικά σε μία ισορροπημένη και ευτυχισμένη κοινωνία. Η ίδια και όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες της Life Clinic Group ενδιαφέρονται βαθιάγια την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία και πιστεύουν ότι το νόημα της ζωής είναι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά.

Όλες οι δραστηριότητές της Life Clinic Group σχεδιάζονταιμε στόχο οι συμμετέχοντες να δούνε τη ζωή διαφορετικά, να ανακτήσουν την αισιοδοξία τους, να εμπνευστούν, να παρακινηθούν, να πάρουν δύναμη, να πιστέψουν, να ονειρευτούν, να ανακαλύψουν επιλογές που πίστευαν ότι δεν είχαν και πάνω από όλα να δράσουν και να διεκδικήσουν και να δημιουργήσουν μία ζωή που να τους τιμά και να τους αντιπροσωπεύεισε πνευματικό και υλικό επίπεδο.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework