...

ΜΒΑ International: Ημέρα Καριέρας 2017

27 Απριλίου 2017, 10 π.μ.-7 μ.μ.

Royal Olympic Hotel (αίθουσα "Olympia")

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MBA International» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον σύλλογο αποφοίτων του προγράμματος διοργανώνουν για 14η συνεχή χρονιά την ετήσια Ημέρα Καριέρας (Career Fair) του ΜΒΑ International στις 27 Απριλίου 2017 στο Royal Olympic Hotel, στην Αθήνα.

To Career Fair του ΜΒΑ International αποτελεί σημείο συνάντησης εκπροσώπων πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών με φοιτητές και αποφοίτους του προγράμματος στο πλαίσιο προγραμματισμένων συνεντεύξεων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει καταστεί θεσμός και συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερες από 35 επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας (λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες, υψηλή τεχνολογία, καταναλωτικά προϊόντα, τράπεζες, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.ά.). Αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης των φοιτητών και αποφοίτων του ΜΒΑ International, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρίες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να αντλήσουν στελέχη από τους φοιτητές και αποφοίτους του βραβευμένου μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο γραφείο διασύνδεσης του International MBA (τηλ.: 210-8203669, e-mail: imbacareeroffice@aueb.gr) και να υποβάλουν δηλώσεις συμμετοχής ως τις 7 Μαρτίου 2017.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι οι Epixeiro.gr, Global Sustain και Skywalker.gr.


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework