...

ΜΒΑ International: Ημέρα Καριέρας 2017

27 Απριλίου 2017, 10 π.μ. – 7 μ.μ.
Royal Olympic Hotel, αίθουσα «Olympia»

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος διοργανώνουν για 14η συνεχή χρονιά την ετήσια «Ημέρα Καριέρας» («Career Fair») του ΜΒΑ International στις 27 Απριλίου 2017 στο Royal Olympic Hotel στην Αθήνα.

To «Career Fair» του ΜΒΑ International αποτελεί σημείο συνάντησης εκπροσώπων πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών με φοιτητές και αποφοίτους του προγράμματος στο πλαίσιο προγραμματισμένων συνεντεύξεων. Στη φετινή εκδήλωση, η οποία έχει καταστεί πλέον θεσμός, θα συμμετάσχουν 41 επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύτατο φάσμα κλάδων της οικονομίας (λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες, υψηλή τεχνολογία, καταναλωτικά προϊόντα, τράπεζες, σύμβουλοι επιχειρήσεων κ.ά.).

Το «Career Fair» του ΜΒΑ International αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης των φοιτητών και των αποφοίτων του προγράμματος, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρίες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να αντλήσουν στελέχη από τους φοιτητές και αποφοίτους του βραβευμένου μεταπτυχιακού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χρυσοί Υποστηρικτές (Gold Supporters) της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες Beiersdorf Hellas S.A., Plaisio Computers S.A. και Robert Bosch S.A.

Χορηγοί επικοινωνίας: epixeiro.gr, Global Sustain, kariera.gr και skywalker.gr.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework