Ο όμιλος ManpowerGroup αναγνωρίστηκε 

για 13η χρονιά ως μια από τις πλέον Ηθικές Εταιρίες στον Κόσμο

 

Η αναγνώριση τιμά τη ManpowerGroup ως μια από τις εταιρίες που επιδεικνύουν εξαιρετική ηγεσία και ακλόνητη δέσμευση στην επιχειρηματική ακεραιότητα μέσω βέλτιστων πρακτικών στην κατηγορία της ηθικής, της συμμόρφωσης και της εταιρικής διακυβέρνησης

Ο όμιλος ManpowerGroup (NYSE: MAN) αναγνωρίστηκε για 13η χρονιά από το Ινστιτούτο Ethisphere ως μια από τις πλέον Ηθικές Εταιρίες στον Κόσμο – World’s Most Ethical Company. Πρόκειται για μια τιμητική αναγνώριση, καθώς το Ινστιτούτο Ethisphere συνιστά παγκόσμιο ηγέτη στην αναγνώριση και την προώθηση προτύπων ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ManpowerGroup αποτελεί τη μοναδική εταιρία στον κλάδο της που αναγνωρίζεται για περισσότερο από μια δεκαετία για τον κρίσιμο ρόλο τον οποίο διαδραματίζει στην προώθηση θετικών αλλαγών στις κοινωνίες και στις κοινότητες στις οποίες επιχειρεί σε όλο τον κόσμο.

«Η αναγνώριση αυτή αποτελεί μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας για περιβαλλοντική δράση, θετικό κοινωνικό αντίκτυπο και χρηστή διακυβέρνηση», δηλώνει ο Jonas Prising, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ManpowerGroup και προσθέτει: «Σήμερα υπάρχει δικαίως μεγαλύτερη εστίαση στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις δημιουργούν ευρύτερη κοινή αξία για όλους. Είμαστε υπερήφανοι που θέτουμε υψηλά ηθικά πρότυπα για τον κλάδο μας και αφιερώνουμε αυτό το βραβείο στους ανθρώπους μας, που οδηγούν την ισχυρή ηθική κουλτούρα μας προς τα εμπρός σε καθημερινή βάση».

Από την πλευρά της η κ. Ruth Harper, Chief Sustainability Officer (Επικεφαλής Βιώσιμης Ανάπτυξης), ManpowerGroup, δήλωσε: «Δύο στους τρεις ανθρώπους θέλουν να εργαστούν για έναν οργανισμό με παρόμοιες αξίες με τις δικές τους. Καθώς οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται εργοδότες που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις, πιστεύουμε ότι το πρόγραμμά μας “Working To Change the World Plan” συμβάλλει στην αναγνώριση του ομίλου ManpowerGroup ως μιας από τις πλέον ηθικές εταιρίες στον κόσμο και αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία για όλους: για τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες, τους πελάτες και μετόχους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Etshisphere Timothy Erblich σημειώνει: «Σήμερα οι ηγέτες των επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής πρόκληση, να είναι ηθικοί, υπεύθυνοι και έμπιστοι για να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές. Συνεχίζουμε να εμπνεόμαστε από τις πιο ηθικές τιμώμενες εταιρίες του κόσμου και την αφοσίωσή τους στην ακεραιότητα, τη βιωσιμότητα, τη διακυβέρνηση και την κοινότητα. Συγχαρητήρια στη ManpowerGroup για την απόκτηση του χαρακτηρισμού μια από τις πλέον ηθικές εταιρίες στον κόσμο».

Διαβάστε την αναλυτική λίστα και τη μεθοδολογία για τις πλέον Ηθικές Εταιρίες στον Κόσμο για το 2022: Εδώ

Σχετικά με τοEthisphere Institute
Το Ινστιτούτο Ethisphere® είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον καθορισμό και την προώθηση των προτύπων των ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών που τροφοδοτούν τον εταιρικό χαρακτήρα, την εμπιστοσύνη της αγοράς και την επιχειρηματική επιτυχία. Το Ethisphere διαθέτει αξιοσημείωτη εμπειρία στη μέτρηση και στον καθορισμό βασικών προτύπων δεοντολογίας, χρησιμοποιώντας πληροφορίες που καθοδηγούνται από δεδομένα τα οποία βοηθούν τις εταιρίες να ενισχύσουν τον εταιρικό χαρακτήρα τους, να μετρήσουν και να βελτιώσουν την κουλτούρα τους. Το Ινστιτούτο τιμά τους Οργανισμούς μέσω του προγράμματος αναγνώρισης «Πιο Ηθικών Εταιριών στον Κόσμο» και παρέχει σε μια κοινότητα ειδικών του κλάδου τη «Συμμαχία Ηγεσίας Επιχειρηματικής Ηθικής (BELA)». Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Σχετικά με τη ManpowerGroup™

Η ManpowerGroup®, η κορυφαία διεθνώς εταιρία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, βοηθά τους οργανισμούς να εξελίσσονται και να ξεχωρίζουν σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα παρέχοντας υπηρεσίες όπως η εύρεση, η αξιολόγηση, η ανάπτυξη και η διαχείριση ταλέντων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για εκατοντάδες χιλιάδες οργανισμούς κάθε χρόνο, παρέχοντάς τους εξειδικευμένα ταλέντα, ενώ, παράλληλα, βρίσκουμε ουσιαστικές θέσεις εργασίας για εκατομμύρια ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Η εξειδικευμένη οικογένεια των “brands” μας - Manpower®, Experis® και Talent Solutions® - δημιουργεί ουσιώδη αξία για τους υποψηφίους και πελάτες σε περισσότερες από 75 χώρες εδώ και 70 χρόνια. Είμαστε αναγνωρισμένοι για την εταιρική μας ποικιλομορφία - ως μια από τις καλύτερες εταιρίες που δίνουν έμφαση στις γυναίκες, αλλά και στην ενσωμάτωση, στην ισότητα και την αναπηρία. Το 2022 η ManpowerGroup αναγνωρίστηκε για δέκατη τρίτη φορά ως μία από τις πλέον Ηθικές Εταιρίες στον Κόσμο - “World’s Most Ethical Companies”, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρία στον κλάδο.

Ο όμιλος ManpowerGroup στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, ο όμιλος ManpowerGroup ιδρύθηκε το 1998. Μέσα από το δίκτυο 2 υποκαταστημάτων στην Αττική και Θεσσαλονίκη εντοπίζουμε, αξιολογούμε, αναπτύσσουμε και διαχειριζόμαστε ταλέντα σε όλο το φάσμα βασικών κλάδων της οικονομίας. Πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού καθώς και υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης σε όλο το δίκτυο των υποκαταστημάτων της. Ενώ, το 2020 η ManpowerGroup Ελλάδας απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® που υπογραμμίζει το επίπεδο του ομαδικού πνεύματος, της αξιοπιστίας και του σεβασμού που κυριαρχούν στον οργανισμό μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ManpowerGroup Ελλάδας επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας.

Για εταιρείες: www.manpowergroup.gr

Για υποψήφιους: www.manpower.gr

Follow us ManpowerGroup Greece

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr