Mindspace University Program III

Ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

Είσαι φοιτητής πανεπιστημίου ή πρόσφατος απόφοιτος στην Ελλάδα, Κροατία, Αλβανία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία ή Πολωνία;

Ανακάλυψε τις προκλήσεις και τις επαγγελματικές ευκαιρίες στον τομέα των smart cities, δημιούργησε νέες επιχειρησιακές ιδέες με μέντορες από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και τα Βαλκάνια και ταξίδεψε στη Silicon Valley!

Το πρόγραμμα Mindspace University επέστρεψε!

Θεματική ενότήτα:

Έξυπνες πόλεις

Δεν απαιτείται η υποβολή επιχειρηματικής ιδέας

Ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με ψηφιακές τάξεις και πρόσωπο-με-πρόσωπο συναντήσεις δικτύωσης, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τον κόσμο των επιχειρήσεων από το μηδέν και να συνεργαστείς με επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ και τα Βαλκάνια.

Υποβολή αιτήσεων έως 11/3/22

Κάνε αίτηση ΕΔΩ

Βραβεία

Mindspace University Program III

Λεπτομέρειες

Τι είναι;

Είναι μια σειρά εντατικών webinars 4 εβδομάδων, ψηφιακών τάξεων, mentoring και πρόσωπο-με-πρόσωπο δικτύωσης για νέους ανθρώπους σε Ελλάδα, Κροατία, Αλβανία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Πολωνία και Μαυροβούνιο, με σκοπό να μάθεις τις επιχειρηματικές προκλήσεις και ευκαιρίες στον τομέα των smart cities και να προπονηθείς στη δημιουργία επιχειρηματικών ιδεών δίπλα σε επιχειρηματίες από τη Silicon Valley, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Δομή προγράμματος

  1. Εκπαιδευτικό στάδιο

Διάρκεια: Online πρόγραμμα 4 εβδομάδων

Περιεχόμενο: Προκλήσεις και επιχειρηματικές ευκαιρίες στον τομέα των έξυπνων πόλεων

  • Έξυπνος φωτισμός
  • Έξυπνη κινητικότητα
  • Έξυπνα υλικά
  • Έξυπνο σπίτι
  • Βιωσιμότητα
  • Εφαρμογές με χρήση ΑΙ και ΙοΤ
  • Βασικές αρχές επιχειρηματικότητας και ψηφιακά εργαλεία

Μορφή: Διαδραστικά workshops, ψηφιακές τάξεις και σεμινάρια, πρόσωπο-με-πρόσωπο δικτύωση με ταλαντούχους νέους από 8 βαλκανικές χώρες

Παραδίδεται από: 15 λαμπρούς επιχειρηματίες και C level employees από μεγάλες εταιρίες και startups

Διεκδίκησε πρόσβαση σε online σεμινάρια, ψηφιακές τάξεις, πηγές και μελέτη υποθέσεων από επιτυχημένους επιχειρηματίες και έμπειρους μέντορες για να εξοικειωθείς με κοινούς όρους και μεθόδους επιχειρηματικών προγραμμάτων, να κατανοήσεις περισσότερα σχετικά με τις θεμελιώδεις αρχές των έξυπνων πόλεων και να πάρεις μια πρώτη ιδέα για τις τεχνολογίες, τις κύριες προκλήσεις και τις μελλοντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες στα έξυπνα υλικά, στην έξυπνη κινητικότητα, στον έξυπνο φωτισμό και στο έξυπνο σπίτι. Επιπλέον, θα μάθεις τη διαδικασία της δημιουργίας μιας ιδέας και θα εκπαιδευθείς στις βασικές αρχές της δημιουργίας επιχειρηματικών μοντέλων, με σκοπό να δομήσεις την ιδέα σου, μια και θα χρειαστεί να υποβάλεις ένα πλάνο επιχειρηματικού μοντέλου στο τέλος αυτού του μέρους, ώστε να περάσεις στο επόμενο επιχειρηματικό μέρος.

Δημιουργία ομάδων

Σε περίπτωση που δεν έχεις ομάδα ή αναζητείς περισσότερα μέλη για προσθήκη, θα σε βοηθήσουμε να βρεις μια και να ταιριάξεις με άλλους ταλαντούχους νέους με βάση τις ικανότητές σου, τον τρόπο σκέψης σου και τους στόχους σου, μέσα από ατομικά sessions πρόσωπο με πρόσωπο. Σε περίπτωση που έχεις ήδη ολοκληρωμένη ομάδα, μπορείς και πάλι να συμμετάσχεις με αυτή.

Οι 10 καλύτερες ομάδες, οι οποίες θα επιλέγουν από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, θα προκριθούν στο δεύτερο στάδιο, το επιχειρηματικό στάδιο.

B) Επιχειρηματικό στάδιο

Διάρκεια: 3 εβδομάδες online πρόγραμμα

Περιεχόμενο: καθοδήγηση στις επιχειρηματικές ιδέες των έξυπνων πόλεων

Μορφή: 1-1 sessions καθοδήγησης, εξάσκηση σε επιχειρηματικά μοντέλα και workshops ικανοτήτων παρουσίασης

Μέντορες: >15 επιχειρηματίες, επενδυτές και στελέχη από πολυεθνικές εταιρίες και startups

Οι 10 καλύτερες ομάδες που θα επιλέγουν κατά το εκπαιδευτικό στάδιο μπαίνουν στο επιχειρηματικό στάδιο για να λάβουν ατομική καθοδήγηση από μέντορες, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια ικανοτήτων παρουσίασης, συνεργασία με επιχειρηματίες και μέντορες, με σκοπό να βελτιώσουν την ιδέα τους, να πειραματιστούν με τα επιχειρηματικά τους εργαλεία και να προετοιμαστούν για την τελική εκδήλωση Final Pitching Event, όπου θα διεκδικήσουν μια θέση στο ταξίδι στις ΗΠΑ και τις 10.000 €.

Τελικός - Online Pitching Event

Κάθε ομάδα συμμετέχει σε μια ψηφιακή εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσει τις ιδέες της στην κριτική επιτροπή, διεκδικώντας τα έπαθλα.

Δείτε το FAQ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη Mindspace βρείτε μας στο Facebook, LinkedIn, Instagram και στην ιστοσελίδα μας.

Κάνε αίτηση ΕΔΩ

About Mindspace:

Mindspace is a Greek Non-Profit organisation, whose objective is to cultivate the entrepreneurial mentality in young adults and university students so as to mobilize and empower them to actively participate in social, political and economic life as well as to take initiatives for their personal and professional development under the scope of volunteerism and business. In particular, it plans and implements actions to make them familiar with entrepreneurship in informal contexts (introduction to the business mentality through experiential processes, useful tools and the development of a different way of thinking) or via structured groups for the development of a business idea, regardless of their background (financial, academic, business, political). It also seeks to create networks of students who will inspire and voluntarily impart knowledge to their peers in national, Balkan and international levels. In a sum, it promotes the active participation of young people in initiatives with entrepreneurial and educational value, which will act as a catalyst in their empowerment and the development of society.

Υποστηρικτές

Communication partners

Community partners

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr