Το 100% Hotel Show, η premium έκθεση για ξενοδόχους, επανέρχεται ανανεωμένο τον Νοέμβριο

Το premium event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού επιστρέφει στις 17-20 Νοεμβρίου 2017 στο MEC Παιανίας

Διαθέτοντας ήδη τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, με την τελευταία να μετρά πάνω από17.000 επισκέπτες, το 100% Hotel Show επανέρχεται δυναμικότερο από ποτέ στις 17-20 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η έμφαση στην υψηλή ποιότητα και στην ξενοδοχειακή εξειδίκευση προσελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, καθιστώντας δίκαια τον θεσμό ως τη δυναμικότερα ανερχόμενη έκθεση για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού.

Η επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι πιο δυναμική και εντυπωσιακή από ποτέ με κύριο γνώμονά της την παρουσίαση συγκεκριμένων λύσεων και ιδεών για τους επισκέπτες ξενοδόχους, που θα καλύπτουν απόλυτα τις σύγχρονες ανάγκες τους. Άλλωστε το 100% Hotel Show αποτελεί τη μοναδική έκθεση που διαθέτει ειδική ομάδα ξενοδοχειακών συμβούλων, οι οποίοι μελετούν τις ανάγκες της αγοράς, προδιαγράφοντας μια υψηλής ποιότητας εκθεσιακή εμπειρία.

Βασικός στόχος της έκθεσης παραμένει η εξέλιξη του ξενοδοχειακού κλάδου. Σε αυτό σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν για άλλη μια χρονιά οι δράσεις γύρω από το design, όπως νέες εκθεσιακές ενότητες, τα case study rooms και βεβαίως τα Hotel Design Awards, που αναμένεται να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και ανακαίνιση του ξενοδοχείου.

Καθώς οι επαγγελματίες τους ξενοδοχειακού κλάδου αποτελούν μία από τις πιο αναβαθμισμένες κατηγορίες επαγγελματιών στην Ελλάδα, το 100% Hotel Show θα εξασφαλίσει μια υψηλής ποιότητας και με premium χαρακτήρα διοργάνωση με έντονο digital χαρακτήρα, όπως επιβάλλεται να έχουν όλες οι σύγχρονες επαγγελματικές εκθέσεις.

Τι νέο θα δούμε από τους εκθέτες του 100% Hotel Show:

Νέες εκθεσιακές ενότητες:

Στις ειδικά διαμορφωμένες εκθεσιακές ενότητες ο επισκέπτης-ξενοδόχος μπορεί να βρει ανά κατηγορία λύσεις που αφορούν στα διάφορα στάδια ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου. Η ομαδοποίηση ανά κατηγορία βοηθά στην προσέλευση ανάλογου κοινού με μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, ενώ αναδεικνύει ισάξια όλες τις εκθεσιακές συμμετοχές.

  • Architecture
  • Construction
  • Interior & exterior design
  • Services
  • Operation

Case study rooms:

Η πραγματική εφαρμογή ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους παρουσίασης. Στο πλαίσιο αυτό το 100% Hotel Show προχωρά στη δημιουργία ενός καινούργιου και καινοτόμου εκθεσιακού τομέα, όπου εταιρίες και επαγγελματίες θα μπορούν να παρουσιάζουν εφαρμοσμένα παραδείγματα στους επισκέπτες της έκθεσης. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον οι εταιρίες θα έχουν την επιλογή να ενοικιάζουν χώρους συγκεκριμένης διάστασης με στόχο να δείξουν σε εφαρμογή το προϊόν ή την υπηρεσία τους.

  • Αρχιτεκτονικά σχέδια
  • Έτοιμα δωμάτια
  • Τεχνοτροπίες
  • Τεχνολογικές εφαρμογές
  • Αυτοματισμοί

Hotel Design Awards:

Τα Hotel Design Awards προσυπογράφουν τον κεντρικό ρόλο που παίζει το 100% Hotel Show στην κατασκευή και στην ανακαίνιση των ελληνικών ξενοδοχείων. Ο διαγωνισμός έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και να εμπνεύσει την ξενοδοχειακή αγορά για νέες επενδύσεις. Από φέτος τα Hotel Design Awards παίρνουν χαρακτήρα εξωστρέφειας, αφού κύριο πλέον στόχο τους αποτελεί η προβολή του ελληνικού ξενοδοχειακού design στο εξωτερικό ως ισχυρού συγκριτικού πλεονεκτήματος στον τουρισμό.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework