Σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον συνεχόμενων αλλαγών και προκλήσεων παρέχω τις υπηρεσίες μου ως σύμβουλος επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης και ως life coach online.

Η online συνεργασία μας γίνεται μέσω zoom.us, Skype, messenger, viber, what’s up.

Στο πλαίσιο της οδηγίας «Μένουμε Σπίτι», υπάρχει πάντα η δυνατότητα από την ασφάλεια του σπιτιού μας να συζητήσουμε το θέμα που σας ενδιαφέρει:

  • Ανάπτυξη θετικότητας και ψυχική ανθεκτικότητα
  • Διαχείριση συναισθημάτων σε περιόδους κρίσεων
  • Διαχείριση της αβεβαιότητας και του άγχους
  • Επιλογή συμπεριφορών στη νέα πραγματικότητα

Επικοινωνήστε μαζί μου για να γίνει η πρώτη online γνωριμία (δωρεάν).

info@feeltheflow.gr

6937 141802

Inbox

Όλοι μας μπορούμε να κατανοήσουμε τα οφέλη της coaching διαδικασίας στον εαυτό μας. Το coaching είναι μια επένδυση που έχει πολλαπλή ανταπόδοση, η οποία φαίνεται άμεσα.

Το coaching απευθύνεται σε όλους. Mέσω αυτής της διαδικασίας αποκτούμε την ικανότητα διαχείρισης μιας απλής καθημερινής κατάστασης, διαχείρισης συναισθημάτων, διαχείρισης κρίσεων, διαχείρισης συμπεριφορών.

Απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να πετύχουν στόχους για να φτάσουν στο όραμά τους. Σε όλους εκείνους που επιθυμούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους και να βρουν το νόημα της ζωής τους.

Απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με θετικότητα και ψυχική ανθεκτικότητα.

Απευθύνεται στους νέους που επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους και αναζητούν να ανακαλύψουν τα δυνατά τους σημεία για να επιλέξουν το επάγγελμα που τους ταιριάζει. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους!

Όλα αυτά μπορεί κάποιος να αποκτήσει τη δυνατότητα να τα πετύχει. Το κλειδί είναι να έχει τη θέληση και να επιλέξει τον κατάλληλο άνθρωπο, τον κατάλληλο life coach.

Τον life coach που έχει τα προσόντα, τις γνώσεις, την επαγγελματική πιστοποίηση και διαπίστευση, την εμπειρία για να προκαλέσει τη σκέψη σας, σε μια συνδημιουργική διαδικασία για να ανακαλύψετε τον δικό σας μοναδικό τρόπο επίτευξης των στόχων σας και αντιμετώπισης των προκλήσεων.

Αυτή είναι η δουλειά μου!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr