Το Product-Led Growth Hub παρουσιάζει για 3η συνεχόμενη χρονιά στις 21 Απριλίου το PLG Disrupt Summit, το μεγαλύτερο συνέδριο πανελλαδικά για S/W Product Managers & Engineers, το οποίο θα πραγματοποιηθεί in-person στο OteAcademy στο Μαρούσι.

Αν θέλεις να μάθεις όλα τα τελευταία trends & best practices στο Product Management & S/W Engineering και να συνδεθείς με κορυφαία στελέχη της αγοράς, τότε αυτό το συνέδριο είναι must-attend!

Το συνέδριο χορηγείται από τη NetCompany Intrasoft και οι σύνεδροι θα αποτελούν επαγγελματίες και αποφοίτους – από τα δύο υφιστάμενα domains.

Το PLG Disrupt Summit θα καλύψει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις μέσω 20+ ομιλιών με θεματικές όπως Product-Led Growth, Product Strategy, Product Discovery, Devops, Security, S/W Development, Product & Engineering Alignment κ.ά. Το συνέδριο θα πλαισιώσουν ομιλητές από εταιρίες όπως GWI, Orfium, OPAP, NetCompany Intrasoft, Kaizen Gaming, Vodafone, Upstream, Workable, Instacar κ.ά.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα workshops, που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά στις 22 Απριλίου, με στόχο το upskilling και του πιο απαιτητικού συνέδρου.

Σου ακούγονται ενδιαφέροντα όλα τα παραπάνω;

Τότε μην αργείς, κλείσε τώρα το εισιτήριό σου, το early bird θα είναι διαθέσιμο μέχρι και 28 Μαρτίου.

Λέξεις κλειδιά: 

PLG Disrupt συνέδριο Μαρούσ
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr