...

...

Πιστοί στο ραντεβού μας: Για όγδοη χρονιά η ομάδα μας asxolisou.gr διοργανώνει ένα πάρτι συλλογής αγαθών, που θα δοθούν σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα (Κιβωτός του Κόσμου, Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Χαρά»).

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου σε έναν χώρο από τους πιο καλαίσθητους και βραβευμένο για την αρχιτεκτονική του, στον πολυχώρο DaVinci (Αγ. Ιωάννου 23, Αγία Παρασκευή), θα μαζευτούμε, όπως κάνουμε πάντα, με πολύ κέφι για προσφορά για να γνωριστούμε με τα νέα μέλη μας, αλλά και να διασκεδάσουμε με τα παλιά. Αυτή τη φορά η εκδήλωσή μας θα έχει ως θέμα τη μουσική των 80s και των 90s.

Βασικοί χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Skywalker.gr, το Voluntarywork.gr και ο XFM 94,3.

Φέτος θα μας στηρίξει στην καμπάνια μας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής.

Θα συλλέξουμε αγαθά (όχι χρήματα), όπως τρόφιμα, ρουχισμό, λευκά είδη, παιχνίδια, βιβλία, αλλά και ό,τι άλλο μπορεί ο καθένας. Θα σας παρακαλέσουμε τα είδη που θα προσκομίσετε να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση.

Να σας πούμε δύο λόγια για την ομάδα μας για όσους δεν μας ξέρουν.

Μία νέα ομάδα ανθρώπων έχει δημιουργηθεί από το 2010 με σκοπό να αφυπνίσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί να ασχοληθεί ενεργά για το καλό των συνανθρώπων μας και κυρίως των παιδιών.

Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε από δύο απλούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι έχουν όρεξη και μεράκι να ενημερώσουν, αλλά και να προσφέρουν.

Ο σκοπός μας είναι να γίνουμε αυτοί που θα βοηθήσουμε στη βελτίωση της ζωής όσων έχουν πραγματικά ανάγκη με ό,τι μέσα έχουμε.

Από το 2010, που ιδρύθηκε η φιλανθρωπική μας ομάδα asxolisou.gr με πολύ κόπο και προσπάθεια, αλλά με δύναμη που πηγάζει από την αγάπη μας κυρίως προς τα παιδιά, για εμάς ο στόχος μας έχει επιτευχθεί ως έναν βαθμό. Κερδίσαμε πολλά παιδικά χαμόγελα και αγκαλιές.

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε μικρές ή μεγάλες εκδηλώσεις συγκέντρωσης αγαθών και στήριξης φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Από το 2010 έχουν πραγματοποιηθεί 15 μεγάλες εκδηλώσεις και αμέτρητες μικρές, καθώς και επισκέψεις σε διάφορα ιδρύματα.

Φέτος, προς αναγνώριση των προσπαθειών μας, είχαμε την τιμή να βραβευτούμε στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2017 Voluntary Action στην κατηγορία «Οικογένεια και Παιδί».

Θα θέλαμε λοιπόν να σας καλέσουμε στην εκδήλωση – στο πάρτι μας, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί να φωτιστούν τα παιδικά προσωπάκια με χαμόγελα.

www.asxolisou.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework