Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Με πολλές και διαφορετικές παράλληλες εκδηλώσεις και σεμινάρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα πλαισιώνεται η 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία αποδεικνύει για ακόμη μία χρονιά ότι οι θησαυροί της ελληνικής γης αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης. Η μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή χτυπάει στην καρδιά της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ!

Η 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ πλημμυρίζει από εκδηλώσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, επενδύοντας στη γενιά του αύριο. Επιπλέον ο πανελλήνιος διαγωνισμός μαγειρικής «Greek Chef 2018», που συγκεντρώνει εκατοντάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέρει άρωμα φρεσκάδας, δημιουργίας και ελπίδας.

Αναμφίβολα την τιμητική τους έχουν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι ημερίδες στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Ο κορυφαίος οινογράφος, αλλά και κριτικός οίνου και γεύσης, Σίμος Γεωργόπουλος και διατροφολόγοι μυούν τους επισκέπτες στον κόσμο του οίνου, της σωστής διατροφής και αποδεικνύουν τη μοναδικότητα των ελληνικών προϊόντων. Στο πλαίσιο της ομιλίας «Νότιο Αιγαίο: Γαστρονομική περιφέρεια της Ευρώπης 2019» η Roberta Garibaldi παρουσιάζει τις διεθνείς τάσεις του γαστρονομικού τουρισμού, ενώ η ομιλία της ελληνικής εταιρίας Κοιλιοκάκης φωτίζει τις απορίες μας σχετικά την Κοιλιοκάκη και τα προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Επιπλέον στο πλαίσιο της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα πραγματοποιηθεί μία σειρά από δωρεάν workshops από το Skywalker.gr με στόχο την καλύτερη αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων. Τα workshops θα προετοιμάσουν ακόμη καλύτερα τους υποψηφίους για τις συνεντεύξεις που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ στην ειδική ενότητα EXPOTROF CONNECT και στο πλαίσιο της δράσης #JobDays.

Επίκαιρη όσο ποτέ είναι η εσπερίδα του ΣΕΒΙΤΕΛ, όπου παρουσιάζονται οι τάσεις και οι προοπτικές στην αγορά του ελαιολάδου και τα πλεονεκτήματα του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου. Η εταιρία ανάπτυξης συστημάτων ποιότητας με βάση τα διεθνή πρότυπα ISO και εξελιγμένες διαδικασίες Quality Award θα παρουσιάσει ένα άκρως ενδιαφέρον, αλλά και απαραίτητο, σεμινάριο ποιότητας τροφίμων.

Επιπλέον το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Μεσογειακή Διατροφή», ενώ ενημερωτική εκδήλωση για τη συμμετοχή σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις αξιοποιώντας το νέο πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω» διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ: https://goo.gl/Rudu6v.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework