2η Premium Real Estate Expo 2022:

Ξεκινά η μοναδική έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα!

 

Η εξειδικευμένη έκθεση για το real estate επιστρέφει δυναμικά από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, πλήρως ανανεωμένη και με νέες ψηφιακές δυνατότητες.

Σε μια εποχή που οι εξελίξεις στον κλάδο του real estate είναι ραγδαίες και η ανάγκη συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις είναι επιτακτική, ο ρόλος της 2ης Premium Real Estate Expo είναι καίριος και καταλυτικός.

Για το 2022 η Premium Real Estate Expo έχει συγκεντρώσει όλο τον κλάδο του real estate, όπως εξειδικευμένους επαγγελματίες, μεσίτες, διαχειριστές ακινήτων και επενδύσεων από τον χώρο των κατασκευών προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κλάδου.

Επιπλέον, ενισχύει την παρουσία της και διαδικτυακά, καταρρίπτοντας γεωγραφικούς περιορισμούς και δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για ακίνητα στην ελληνική επικράτεια να βρουν τον κατάλληλο συνεργάτη. Μέσω της πλατφόρμαςwww.vrexpogreece.comοι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνάψουν B2B συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων γραφείων real estate, funds, οικονομικούς συμβούλους και νέους πελάτες από όλο τον κόσμο.

Τέλος, στο πλαίσιο της 2ης Premium Real Estate Expo θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο «1o Premium Real Estate Forum», όπου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τάσεις της αγοράς, τις διεθνείς εξελίξεις, το μέλλον των ακινήτων, τις αλλαγές στις φοροτεχνικές διαδικασίες και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Τη θεματολογία και τους ομιλητές του forum μπορείτε να βρείτε στοwww.realestateforum.gr

Υποστηρικτής και αρωγός της 2ης Premium Real Estate Expo είναι ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ), που με την πολύτιμη στήριξή τους πραγματοποιείται μια άρτια διοργάνωση, η οποία καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου.

Μεγάλος χορηγός της έκθεσης είναι η Union Properties, ενώ ως χορηγοί / υποστηρικτές συμμετέχουν οι Alpha Bank και Plasis Real Estate.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη 2η Premium Real Estate Expo επισκεφθείτε την ιστοσελίδαwww.rexpo.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr