Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων Μετα-μόρφωση για Όλους

«Αν ένα άτομο δεν παίρνει την εκπαίδευση που επιθυμεί από την κοινωνία, το άτομο αυτό αδικείται από την κοινωνία» (Γουίσταν Χιου Όντεν).

Η εκπαίδευση ανοίγει δρόμους, εξελίσσει και μας οδηγεί εκεί που θέλουμε να φθάσουμε. Είναι η γέφυρα ανάμεσα στα όνειρα που κάνουμε και στην υλοποίησή τους. Η εκπαίδευση μας δίνει δύναμη και όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε πάντα αυτάρκεις, για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στη ζωή όποιες κι αν είναι οι συνθήκες του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Είναι η αρχή του νήματος για να ανακαλύψουμε και να βγάλουμε στην επιφάνεια όλα όσα είμαστε στην πραγματικότητα. Αυτός άλλωστε δεν είναι και ο στόχος ενός ανθρώπου ο οποίος θέλει να ζήσει μία όμορφη ζωή;

Στην Όμορφη Ζωή www.omorfizoi.gr είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στον σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Στην αγάπη μας για τη διαρκή εξέλιξη όλων όσα σας προσφέρουμε, διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας στην ενημέρωση με το πρόγραμμα «Μετα-μόρφωση για Όλους» με κεντρικό σύνθημα: «Η εκπαίδευση δεν είναι πληροφόρηση. Η εκπαίδευση είναι Μετα-μόρφωση».

Και σε συνεργασία με το «Πόλις» Κέντρο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης και επιλεγμένους εισηγητές το «Μετα-μόρφωση για Όλους» αποτελείται από αυτόνομα, ολοκληρωμένα, χρηστικά σεμινάρια, που αφορούν στη βελτίωση τόσο τη δική μας, όσο και της καθημερινότητάς μας, σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Μέσα σε μία ή περισσότερες τρίωρες συναντήσεις εκπαιδευόμαστε και μετα-μορφωνόμαστε, κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στη ζωή και στην καθημερινότητα που επιθυμούμε.

Αν πιστεύετε κι εσείς ότι ο καθένας από εμάς κρύβει μέσα του τη δύναμη που χρειάζεται για να επιτύχει όλα όσα ονειρεύεται, τότε τα σεμινάρια της μετα-μόρφωσης είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνετε την αρχή.

Δείτε εδώ όλες τις τρέχουσες διαλέξεις και τα σεμινάρια του προγράμματος.

Στείλτε μας εδώ τις δικές σας ιδέες και προτάσεις και για άλλα σεμινάρια.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr