Πρόγραμμα Αναζήτησης Εργασίας και Επαγγελματικής Εξέλιξης

Ξεκινώντας δυναμικά και άκρως δημιουργικά το νέο έτος, σε συνεργασία με το ΚΕΚ Ευρωπαϊκή Πρόοδος στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναζήτησης εργασίας, επαγγελματικής εξέλιξης ή και αλλαγής καριέρας. Ο κύκλος σεμιναρίων και workshops έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων αλλά και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας/συνεργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.

Απευθύνεται:

Σε ανέργους (χρόνια ή μη), σε εργαζομένους που επιθυμούν να αλλάξουν εταιρία ή και κλάδο, σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν τη διεύρυνση των συνεργασιών τους και του δικτύου των υπαλλήλων τους, σε recruiters για την επιτυχημένη ανεύρεση ικανών στελεχών, σε άτομα επαγγελματικά ανενεργά για μεγάλο χρονικό διάστημα που επιθυμούν την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Θεματολογία:
  1. Τα social media στην αναζήτηση εργασίας
  2. Σύνταξη βιογραφικού για την αναζήτηση εργασίας
  3. Συνέντευξη για την επιλογή προσωπικού
  4. Elevatorpitch: Παρουσιάζοντας τον εαυτό μου σε 1 λεπτό
  5. SWOT analysis: Αναλύοντας την προσωπικότητα του ανθρώπου

Διάρκεια σεμιναρίου: 12 ώρες

Υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να παρακολουθήσειμεμονωμένακάποια θεματική ενότητα. Το κόστος συμμετοχής για μεμονωμένη ενότητα είναι 50 ευρώ.

Υπεύθυνη προγράμματος: κα Μαρία Γιαμπουλάκη

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ, επικοινωνήστε με τηνκα Λίτσα Μπιστιτζιάνου.

Ώρες επικοινωνίας: 09:00-16:00
Τηλ. επικοινωνίας: 281.11.03.135-6
Φαξ: 281.11.18.000
E-mail: litsab@europeanprogress.gr

Εισηγητής: Μαρία Ζαρωτιάδου

Η Μαρία Ζαρωτιάδου είναι certified business coach / mentor, youth and women’s entrepreneurship facilitator και strategic marketing specialist με bachelor από το University of Staffordshire (BA in Business Administration) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και master’s του University of Stirling (MSc in Marketing) στο Marketing και Gender Equality. Η προπτυχιακή της, μεταπτυχιακή και προδιδακτορική της έρευνα είχε ως θέμα το strategic marketing με φυλετικό προσανατολισμό, τη στρατηγική του business και το equality in gender and opportunities.

Έχει εργαστεί και εργάζεται ακόμα σε πολιτικά γραφεία ως senior manager και executive πολιτικού στρατηγικού σχεδιασμού, ενώ παράλληλα παρέχει on-line υπηρεσίες coaching και mentoring με κοινωνικό προσανατολισμό, στοχεύοντας κυρίως σε γυναίκες στελέχη επιχειρήσεων, στην ενδυνάμωση αλλά και στο life long learning. Είναι μέντορας σε νέους επιχειρηματίες στο πρόγραμμα «Erasmus for Young Entrepreneurs», αλλά και στο «Job Pairs» στην Αθήνα, στο «WeHubs» στις Βρυξέλλες, καθώς και στο δίκτυο «Ελένη Σκούρα» για γυναίκες που εμπλέκονται ή εργάζονται στην πολιτική. Τα σεμινάρια και τα workshops της παρουσιάζονται μέσα από τις δράσεις του Skywalker και από τα Μονοπάτια Αναζήτησης Εργασίας του ανωτέρω φορέα.

Έχει κατάρτιση στη γυναικεία κοινωνική επιχειρηματικότητα και είναι κάτοχος της πιστοποίησης «WISE4Women» του αντίστοιχου προγράμματος επιμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κύκλος σεμιναρίων ξεκινά στις 5 Φεβρουαρίου 2018 και θα είναι επαναλαμβανόμενος.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework