Η Prom στην τελική ευθεία για την Ευρώπη

Το εισιτήριο για να αγωνιστεί στις πίστες των μεγαλύτερων διαγωνισμών Formula Student στην Ευρώπη με το πρώτο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό μονοθέσιό της πήρε η ομάδα Prom Racing του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, απαντώντας με τεράστια επιτυχία στα quiz, που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή της σε αυτούς.

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου η Prom Racing συμμετείχε σε 6 διαδικασίες αξιολόγησης. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει για την 1η θέση, που κατέκτησε η ομάδα του ΕΜΠ συμπληρώνοντας αλάνθαστα τις ερωτήσεις σε χρόνο 8 λεπτών και 52 δευτερολέπτων, χρόνος-ρεκόρ για φέτος παγκοσμίως στον διαγωνισμό της Ουγγαρίας (Formula Student East). Αξιοσημείωτη ήταν η επιτυχία της ομάδας και στον Formula Student Germany, τον αδιαμφισβήτητα δυσκολότερο διαγωνισμό παγκοσμίως, στον οποίο απαντήθηκαν με επιτυχία οι 8 από τις 9 συνολικά ερωτήσεις. Ακόμα, η ομάδα συμμετείχε επιτυχώς και στο quiz της Αυστρίας, όπου για 4η χρονιά απαντώντας σωστά προκρίθηκε για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Η ομάδα του Πολυτεχνείου θέτει για μία ακόμα χρονιά τον πήχη πολύ ψηλά. Όλες οι υποομάδες εργάζονται εντατικά και η κατασκευή του πρώτου ηλεκτρικού μονοθέσιου προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς και, όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι του 2020 θα είναι ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες. Η ομάδα, έπειτα από μια πολύωρη συνάντηση, αποφάσισε εν τέλει να λάβει μέρος σε δύο διαγωνισμούς φέτος, στον Formula Student East (Ουγγαρία) και τον Formula Student Germany (Γερμανία).

Συντονιστείτε τώρα σε όλα τα social media της ομάδας και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες εξελίξεις λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση για το Formula Student!

Facebook: https://www.facebook.com/prom.racing/

Instagram: https://www.instagram.com/promracing/

YouTube: https://www.youtube.com/user/PromRacingTeam

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr