2η Real Estate Expo North:

Ανακαλύψτε την επόμενη επενδυτική σας ευκαιρία… στη Θεσσαλονίκη!

Ένα δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο ετοιμάζεται να ζήσει η Θεσσαλονίκη από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, με τη διοργάνωση της 2ης Real Estate Expo North, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ – HELEXPO, στο περίπτερο 16.

Η Real Estate Expo North είναι η μοναδική έκθεση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις, η οποία δίνει την ευκαιρία σε εγχώριους και διεθνείς επενδυτές να εξερευνήσουν την αγορά ακινήτων στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, με τη διοργάνωση της 38ης Philoxenia – Hotelia, της διεθνούς έκθεσης φιλοξενίας για τους επαγγελματίες των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και της εστίασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για δικτύωση (networking) και επαγγελματικές συμφωνίες.

Με τη συμμετοχή εκθετών από όλο το φάσμα τουRealEstateκαι με ένα άρτια μελετημένο πρόγραμμαστοχευμένωνεκδηλώσεων, ηReal Estate Expo North αποτελεί το σημείο συνάντησης των decision-makers των Βαλκανίων κι όχι μόνο!

Στο πλαίσιο της 2ης Real Estate Expo North, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο3o Real EstateForum,στο οποίο διακεκριμένοι ομιλητέςαπότην Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς ακινήτων, ενώστην ενότηταProject & Investment Presentation in 60΄καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου θα παρουσιάσουν αποκλειστικά για το κοινό της έκθεσης τα νέα επιχειρηματικά τους projects.

Μετά τη μεγάλη απήχηση της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη το εξειδικευμένο Hosted Buyer πρόγραμμα, το οποίο έχει ως στόχο να προσελκύσει επαγγελματίες επενδυτές από χώρες της Ευρώπης, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ασίας.

Υποστηρικτής και αρωγός της2ης Real Estate Expo North είναι ο Σύλλογος Μεσιτών Θεσσαλονίκης (ΣΜΑΣΘ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τηνReal Estate Expo North, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα north.rexpo.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr