Το "Salamina Swing & Roll" είναι ένα φεστιβάλ μουσικής και χορού Swing και Rock & Roll, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Σαλαμίνα στις 10 έως 11 Σεπτεμβρίου 2021.
 
Οι Ιταλοί χορευτές William Pissani και Alice Faraone, θα είναι οι φετινοί καλεσμένοι του φεστιβάλ, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τα μαθήματα χορού Boogie Woogie, Lindy Hop και Solo Jazz. (youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHraqU9yEt1gzhAZGWkFNwg)
 
Επίσης, το "Salamina Swing & Roll" φιλοξενεί τους DK & the Band που θα μας παρουσιάσουν την τελευταία τους δισκογραφία "Too Little Too Late" και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας που άνθισε το Rock & Roll σε μια ιδιαίτερη βραδιά στη Σαλαμίνα. (fb: https://www.facebook.com/thehousebandproject)

Ειδικότερα στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν:

  • μαθήματα χορού Boogie Woogie, Lindy Hop και Solo Jazz
  • συναυλία από τους "DK & the Band"
  • διαγωνισμός χορού
  • parties

Υπεύθυνοι διοργάνωσης του φεστιβάλ είναι η ομάδα χορού Roadrunners, η οποία λειτουργεί στη Σαλαμίνα από το 2016. (fb: https://www.facebook.com/roadrunnersgreece). Οι Roadrunners σε συνεργασία με τους Steamrollers και τους Swingarooz ίδρυσαν τον σύλλογο "Roller Coaster" που υποστηρίζει δραστηριότητες σχετικές με τη μουσική και το χορό swing και rock & roll. Επίσης, οι Roadrunners είναι πρόσφατα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Σαλαμίνας.

Σημαντικοί αρωγοί του φεστιβάλ είναι ο Δήμος Σαλαμίνας, το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά, η My Artist, η Priority A.E., η Skywalker, η Progress και το Rouky Music bar.

Στόχοι του φεστιβάλ είναι να υποστηρίξει τη διάδοση του χορού σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη και να ζωντανέψει την ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα των εκδηλώσεων χορού που αφήσαμε πίσω μας το 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ επισκεφτείτε τον ιστότοπο https://roadrunners.gr/home

Συνεχίστε να χορεύετε!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr