Ανοιχτές ημέρες για καριέρα στη Σαντορίνη!

...

Το νεόδμητο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa επεκτείνεται και διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα τη Δευτέρα 9/10 και την Τρίτη 10/10 από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα στα Φηρά, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο κτήριο του Ο.Α.Ε.Δ.!

To ζεστό χαμόγελο και η αυθεντική φιλοξενία συνδυάζονται αρμονικά με τον επαγγελματισμό και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, χαρακτηριστικά που διακρίνουν κάθε εργαζόμενο του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa. Ένας κύριος λόγος άλλωστε για τον οποίο ξεχωρίζει το Santo Maris Oia και πρωταγωνιστεί πλέον στις προτιμήσεις των επισκεπτών της Σαντορίνης, σύμφωνα με τις κριτικές τους, δεν είναι άλλο παρά οι άνθρωποί του!

Οι υποψήφιοι που στοχεύουν λοιπόν σε μία λαμπρή σταδιοδρομία στον κλάδο της φιλοξενίας και θα ήθελαν να γίνουν μέλος της οικογένειας του ομίλου επιχειρήσεων Μεταξά, που μετρά πάνω από 40 χρόνια παράδοσης στον τουρισμό, προσκαλούνται να έρθουν απευθείας στις Ανοιχτές Ημέρες για Καριέρα Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa. Εναλλακτικά μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέχρι τις 5/10 με θέμα «WORK WITH US, SANTO MARIS OIA» και μία πρόσφατη φωτογραφία στο e-mail hr@santomaris.gr.

Φηρά, Σαντορίνη | Κεντρικά γραφεία εταιρίας Santo Maris, Κτήριο ΟΑΕΔ

Δευτέρα 9/10 & Τρίτη 10/10 από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα

Γενικός διευθυντής Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa: Μάνος Μπορμπουδάκης

Διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού Maris Hotels: Σοφία Τσιούτρα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 28970 27026.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework