Σεμινάριο «Συναισθηματικής Διαλεκτικής»

στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

...

Στις 10 Δεκεμβρίου ο Στέλιος Καλαθάς με τη «Συναισθηματική Διαλεκτική» θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για το μονοήμερο σεμινάριο της μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «συναισθηματική διαλεκτική».

Αυτή είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και εμψυχωτής Στέλιος Καλαθάς διδάσκει στη Θεσσαλονίκη τη μέθοδο υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «συναισθηματική διαλεκτική», που ο ίδιος δημιούργησε εδώ και 14 χρόνια και έχει διδάξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και άλλες περιοχές.

Είναι μία βιωματική μέθοδος που βασίζεται σε 3 άξονες. Καταρχάς στους δείκτες συναισθηματικής ευφυΐας που μετριούνται και καλλιεργούνται, στο κομμάτι της επικοινωνίας (μάθε να επικοινωνείς και να διαχειρίζεσαι σωστά όλα αυτά που νιώθεις) και, τέλος, στη δραματοθεραπεία μέσα από τα μονοπάτια της τέχνης και των ρόλων.

Είναι πολύ ευχάριστη και μέσα από μουσικές, στίχους, μύθους, ρόλους αντλείς δύναμη και αυτοεκτίμηση και προχωράς στη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Υπάρχουν υπέροχες τεχνικές που, μέσα από λίγες συναντήσεις, σου αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και διεκδικείς τους στόχους της ζωής σου. Πάντα μέσα από μονοπάτια τέχνης.

Η μέθοδος απευθύνεται σε όλους και στοχεύει στη σωστή διαχείριση και έκφραση των συναισθημάτων με βάση τους δείκτες συναισθηματικής νοημοσύνης και στην αποτελεσματική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας.

Στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 6946 105520.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

www.synaisthimatikhdialektikh.com

Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, 11:00-15:00.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework