Από το μυαλό των Jobs, Musk, Βezos στο μυαλό του σύγχρονου Έλληνα επιχειρηματία

...

Ο Robert Dilts, κορυφαίος σύμβουλος, ειδήμων στη μελέτη του genius thinking και δημιουργός του παγκόσμια αναγνωρισμένου Success Factor Modelling SFM™, θα παρουσιάσει την καινοτόμο προσέγγισή του για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 7 και 8 Φεβρουαρίου σε ένα ειδικό 2ήμερο διαδραστικό signature class:

«Next generation entrepreneurs: The difference that makes the difference» το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Φίλων Μουσικής «Λίλιαν Βουδούρη».

Με παγκόσμια απήχηση, το SFM™ υιοθετείται σήμερα από κολοσσούς, όπως οι Microsoft, World Bank, Αpple EY, IBM, Mercedes Benz, Fiat Group κ.ά., οι οποίοι προτάσσουν τα mechanics of mindset και το collective intelligence ως καταλύτες, προκειμένου να επιταχύνουν σε έναν κόσμο που κινείται γρήγορα.

Ο Dilts μελέτησε επί χρόνια τη δομή της σκέψης σημαντικών προσωπικοτήτων της ιστορίας και κορυφαίων επιχειρηματιών νέας γενιάς (St. Jobs, E. Musk, J. Bezos, R. Branson) και ανέλυσε τους καθοριστικούς παράγοντες που τους οδήγησαν όχι μόνο στην ικανοποίηση των προσωπικών τους φιλοδοξιών, αλλά επηρέασαν τον τρόπο που ζούμε και κινούμαστε, καθώς και τη διαμόρφωση της κοινωνικής και οικονομικής μας πραγματικότητας.

Αυτό που κάνει το SFM™ μοναδικό είναι ότι για πρώτη φορά ένα μοντέλο λαμβάνει υπόψη τη στενή σχέση της αρχιτεκτονικής της σκέψης ενός ατόμου, των ενεργειών και του αποτελέσματος και εντοπίζει την αλυσίδα όλων των απαραίτητων παραγόντων που οδηγούν στη διακριτή αποτελεσματικότητα που αποτυπώνεται σε ένα εγχείρημα ή μία επιχειρηματική πρακτική.

O δημιουργός του SFM™ θα δείξει πώς δομείται αυτός ο τρόπος σκέψης και θα προσφέρει στους συμμετέχοντες έναν χάρτη-οδηγό για:

  • Να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης των game changers και να αντλήσουν σημαντικά στοιχεία.
  • Να ανακαλύψουν τα δικά τους κρίσιμα και διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά.
  • Να τα αξιοποιήσουν και συνθέσουν σε δημιουργικότητα, καινοτόμο σκέψη, επιχειρηματικό νου
  • Να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να επιταχύνουν και να διασφαλίσουν μία σταθερά πετυχημένη πορεία σε νέα ξεκινήματα και εγχειρήματα ή στην υιοθέτηση νέων ρόλων.

H εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διοικητικές ομάδες, στελέχη, νεοφυείς επιχειρήσεις, κοινωνικούς επιχειρηματίες και σε κάθε επαγγελματία ο οποίος δεν αρκείται στο να ασκεί απλώς ένα επάγγελμα, αλλά έχει ως στόχο να ζει μία ζωή με νόημα για αυτόν, κάνοντας παράλληλα τη διαφορά.

Διοργανωτής είναι η Synolic® Development Systems, στρατηγικός εταίρος του Robert Dilts για την Ελλάδα και την Κύπρο. H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Eλληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Πληροφορίες και συμμετοχές: www.synolic.com/sfm-signatureclass

Γιάννης Αθανασόπουλος i.athanasopoulos@synolic.com, Τηλ.: 210.62.33.450-2

Λίγα λόγια για τη Synolic® Development Systems:

H Synolic® Development Systems ειδικεύεται στην εφαρμογή των πιο πρόσφατων ανακαλύψεων σχετικά με τα mechanics of mindset σε πρωτοποριακές προσεγγίσεις και καινοτόμα μοντέλα για την ενίσχυση της ευρηματικότητας, σε εγχειρήματα και επιχειρηματικές πρακτικές. Έχει συνάψει συνεργασίες με ένα παγκόσμιο δίκτυο στρατηγικών εμπειρογνωμόνων και έχει πελάτες οργανισμούς και επαγγελματίες από διάφορους κλάδους στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework