...

ΑΝΕΚ LINES: Ισχυρή παρουσία στη διοργάνωση-θεσμό
Seadays Workshop της «Διεθνούς Ένωσης Ακτοοπλόων»

Δυναμικά παρούσα ήταν η ΑΝΕΚ LINES, στη διοργάνωση – θεσμό Seadays Workshopτης Διεθνούς Ένωσης Ακτοπλόων-Verband der Faehrschiffahrt und Faehrtoutistik e.V. (VFF), που πραγματοποιήθηκε, φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 17-20 Οκτωβρίου. Η Διεθνής Ένωση Ακτοοπλόων που εδρεύει στη Γερμανία, ιδρύθηκε το 1995 και αριθμεί 62 μέλη, μεταξύ των οποίων και η ΑΝΕΚ LINES, η οποία ήταν μία από τις εταιρίες που φιλοξένησε φέτος στην Ελλάδα τα Seadays Workshop.

Στόχος της Ένωσης η προώθηση των ακτοπλοϊκών μεταφορών και της απαραίτητης κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών της, που είναι κυρίως αντιπρόσωποι ναυτιλιακών εταιριών, εκπρόσωποι ναυτιλιακών φορέων, tour operators και μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία. Έτσι, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, οι 51 συμμετέχοντες, μέλη της VFF, αναχώρησαν με το πλοίο Ελ. Βενιζέλος της ΑΝΕΚ, από τον Πειραιά με προορισμό τη Σούδα. Με την άφιξή τους στο λιμάνι, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, πραγματοποίησαν σχετικά σεμινάρια, στους άψογα οργανωμένους χώρους του πλοίου. Στην συνέχεια η Διοίκηση και τα στελέχη της ΑΝΕΚ υποδέχθηκαν τα μέλη της Ένωσης στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρίας στα Χανιά.  Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στην αναδρομική έκθεση για τα 50 χρόνια της ΑΝΕΚ LINES και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στον σύγχρονο συνεδριακό κέντρο της εταιρίας.

 ...

Ο Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βρίσκεστε σήμερα κοντά μας. Για όλους εμάς στην ΑΝΕΚ LINES, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, η συμμετοχή μας στη διοργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης της ένωσής μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Ακτοοπλόων πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε ενέργεια που εξελίσσει τον κλάδο μας, τόσο για τη χώρα μας, όσο και διεθνώς.» Από την πλευρά των συνέδρων η υπεύθυνη του κεντρικού γραφείου του VFF στο Αμβούργο, κα Kathrin Schiemann Coordination Manager, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο εξαίρετο ταξίδι με το Ελ. Βενιζέλος καθώς και στη μοναδική φιλοξενία της ΑΝΕΚ LINES και των ανθρώπων της. Ακολούθησε προβολή video με τίτλο «Οι ιδρυτές της ΑΝΕΚ LINES», το οποίο αναφέρεται στα καθοριστικά γεγονότα που στάθηκαν αφορμή για την ίδρυση της εταιρίας. Η εξαιρετική ταινία που φέρει την καλλιτεχνική υπογραφή του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη καθήλωσε και συγκίνησε τους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο γεύμα, στο οποίο όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικές ντόπιες γεύσεις με άρωμα Κρήτης, ενώ αποχωρώντας η φιλόξενη ΑΝΕΚ LINES προσέφερε σε κάθε σύνεδρο ένα καλαίσθητο ξύλινο κουτί με τοπικά προϊόντα «Αειφορίας».

...

Η ΑΝΕΚ LINES, με αφοσίωση στη δέσμευσή της να στηρίζει την εγχώρια ακτοπλοΐα, ενισχύει στην πράξη την ουσιαστική κατάρτιση και εκπαίδευση που εξελίσσει των κλάδο. Με συνέπεια και ευθύνη και οδηγό τις αρχές της κρητικής παράδοσης και φιλοξενίας, προάγει σε κάθε ευκαιρία τη μοναδικότητα του τόπου, με περηφάνια και πίστη στις προοπτικές της ελληνικής ακτοπλοΐας αλλά και ολόκληρης της χώρας μας.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework