Το Street Dance Festival που άφησε ιστορία

...

Στις 15 Απριλίου 2018 τα στενά του Κεραμεικού πλημμύρισαν από χορευτές όλων των ειδών street dance. Το 3ο Breakin' Bad Street Dance Festival πραγματοποιήθηκε και έληξε με τεράστια επιτυχία. Η αυλαία για τρίτη χρονιά έπεσε, όμως οι αναμνήσεις, οι εικόνες και τα battles που έγιναν θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμα χαραγμένα στο μυαλό όλων μας.

Τι είδαμε στο φετινό Breakin’ Bad

Στο φετινό Breakin’ Bad σημειώθηκαν 5 κατηγορίες, με τις Break, All Style & Hip Hop να έχουν εδραιωθεί πλέον, τα αγαπημένα μας και άκρως χαριτωμένα Kids battles, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του φεστιβάλ το παρκέ πήρε φωτιά από ομάδες χορού που έλαβαν μέρος στην ομαδική κατηγορία Street Dance Choreography Contest.

40 Ομάδες, 320 χορευτές και πάνω από 1.500 θεατές ήρθαν να παρακολουθήσουν αυτό το underground υπερθέαμα. Η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, καθώς αυτά τα νούμερα τα συναντάμε σε παρόμοια πολύ μεγάλα festivals της Ευρώπης.

Η ενέργεια στην ατμόσφαιρα χτύπησε κόκκινο

Οι DJ Rawkats και Tsilismile έβαλαν φωτιά στα ηχεία με τους πιο groovy, ενώ οι hosts Sifu Verus και Blackman κράτησαν το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό του κοινού αμείωτα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Απολαύσαμε Special Shows από Angela & Sivas, Ravens, UniQ Crew και The Manzins από Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον τη σκηνή γέμισαν οι Unity Vubz, οι οποίοι μας ξεσήκωσαν με τη χορογραφία τους πάνω στο κομμάτι «Inferno» του F2G, ενώ μαζί με τις Νemesis Legion και την Puma γιορτάσαμε χορεύοντας τα 50 χρόνια Suede.

Οι μεγάλοι νικητές

Zoob (1η θέση) στην κατηγορία: Breakin' 1vs1. AirT (1η θέση) στην κατηγορία: Breakin' KIDS 1vs1. Danai (1η θέση) στην κατηγορία: HipHop 1vs1. Rekoz (1η θέση) στην κατηγορία: Allstyle 1vs1.

Το χορευτικό υπερθέαμα που έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα

Ένα υπερθέαμα χωρίς προηγούμενο. Μία συνάντηση χορευτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αντίπαλοι χορευτές που μάχονται μεταξύ τους για την ανάδειξη του καλύτερου, αλλά όλοι μαζί με ένα κοινό όραμα και έναν κοινό στόχο. Το Breakin’ Bad έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής χορευτικής κοινότητας. Μία μεγάλη γιορτή χορού, που κάθε χρόνο θα γίνεται μεγαλύτερη με στόχο την εξέλιξη και την εκπαίδευση του κοινού όσον αφορά στα street είδη χορού.

Λίγα λόγια από τον διοργανωτή Δημήτρη Αγγελόπουλο

«Όλο αυτό δεν θα μπορούσα να το πετύχω μόνος μου και, αν με ρωτούσατε το 2015, όταν κάναμε την πρώτη διοργάνωση, δεν περίμενα ποτέ το Breakin' Bad να εξελιχθεί σε κάτι τόσο μεγάλο. Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” σε όλα τα μέλη της διοργάνωσης, αλλά και όσους στήριξαν, βοήθησαν. Καθώς έβαλε ο καθένας το δικό του λιθαράκι, καταφέραμε να χτίσουμε όλο αυτό. Επίσης ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους χορηγούς, αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας που μας εμπιστευτήκαν και μας στήριξαν για να πραγματοποιήσουμε αυτό τον μεγάλο στόχο».

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework