Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο SuperFoods Festival!

Το πιο γευστικό και υγιεινό φεστιβάλ της πόλης 1ο SuperFoods Festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

Από τις 6 έως τις 10 Απριλίου 2022 ο προαύλιος χώρος του Ζαππείου γέμισε με θετική ενέργεια και ελληνικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το 1ο SuperFoods Festival για να γνωρίσει από κοντά τις ελληνικές υπερτροφές, να μάθει για τις ιδιότητές τους αλλά και τους τρόπους χρήσης τους, με τους Έλληνες παραγωγούς να μοιράζονται απλόχερα τις γνώσεις τους για τις υπερτροφές.

Τα εγκαίνια του 1ου SuperFoods Festival πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 7 Απριλίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού τομέα Αθηνών Γεώργιο Δημόπουλο. Στην τελετή παρευρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου κ. Άννη Ανρεάδου.

Στο SuperFoods Festival συμμετείχαν 100 εταιρίες και επαγγελματίες τροφίμων και ποτών από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας μια μεγάλη γκάμα υπερτροφών και προϊόντων υγιεινής διατροφής. Επίσης, δυναμικό παρών έδωσαν οι επιχειρήσεις από τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Βορείου Αιγαίου, στηρίζοντας το 1ο SuperFoods Festival με τη συμμετοχή τους.

Η διοργανώτρια εταιρία Atlas Expo ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όλους τους έκθετες που συμμετείχαν, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς, τους συνεργάτες και όλους όσους επισκέφθηκαν το 1ο SuperFoods Festival, αγκαλιάζοντας τη νέα αυτή προσπάθεια ανάδειξης των ελληνικών υπερτροφών.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση.
SuperFoods Festival 2023 is loading...

Λέξεις κλειδιά: 

ολοκληρώθηκε 1ο SuperFoods Festival
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr