Sustainability Forum 2020-skywalkergr

Στις 9 Οκτωβρίου το Sustainability Forum 2020

Let’s get phygital!

Για ένατη συνεχή χρονιά η Global Sustain διοργανώνει το Sustainability Forum, ένα μοναδικό event για την εταιρική υπευθυνότητα και αειφορία. Το Sustainability Forum 2020: A training, networking and professional development event θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2020 στo NJV Athens Plaza στην Αθήνα.

Φέτος, στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία του Covid-19 και με άξονα την ασφάλεια όσων εμπλέκονται στον θεσμό του Sustainability Forum, το event θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή (phygital), ενώ θα φέρει και πιστοποίηση Covid Shield από την TÜV Austria Hellas. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν περιορισμένες θέσεις στον χώρο διεξαγωγής του forum, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα sessions μέσω live streaming, έχοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους ομιλητές αλλά και ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από ειδική πλατφόρμα.

Στο forum θα συμμετάσχουν κορυφαίοι ομιλητές και ειδικοί σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης από οργανισμούς όπως Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ), Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, BMW Foundation Herbert Quandt, Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL), Carbon Trade Exchange, GEP, Nestlé Hellas, Oramique, Signify, Sympraxis Team, TÜV Austria Hellas αλλά και στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι μέσα από ειδικές συνεδρίες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες.

Η θεματολογία του φετινού forum περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

 • Αγορά και πώληση carbon credits
 • Καινοτόμες τεχνικές στην επικοινωνία και την εμπλοκή των ενδιαφερόμενων μερών
 • Εμπνέοντας την υπεύθυνη ηγεσία
 • Βιώσιμος επιχειρηματικός μετασχηματισμός
 • Εκτίμηση των κινδύνων ESG στον τραπεζικό, τον επενδυτικό και τον ασφαλιστικό τομέα
 • Ευκαιρίες βιώσιμης χρηματοδότησης από αναπτυξιακούς οργανισμούς (EBRD)
 • Εργαλεία για τη μετάβαση σε μια πράσινη οικονομία
 • Συμβουλευτική υποστήριξη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης
 • Πιστοποιημένη αειφόρος επιχείρηση στην εποχή της πανδημίας: Παγκόσμια megatrends και νέες προκλήσεις
 • Ρυθμιστικές εξελίξεις από την προοπτική της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στον χώρο ESG / sustainability και ο αντίκτυπος στις εισηγμένες εταιρίες
 • Οδηγίες για την υγεία και την ασφάλεια και βέλτιστες πρακτικές στην πολιτική της πανδημίας
 • Να είσαι, να ζεις, να εξελίσσεσαι
 • Η πολιτική κυκλικής οικονομίας της Nestlé

Το Sustainability Forum 2020 απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη βιώσιμη ανάπτυξη, όπως υπεύθυνοι βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής υπευθυνότητας, ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ και εταιρικών υποθέσεων, ειδικοί επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, περιβαλλοντολόγοι, μηχανικοί περιβάλλοντος, στελέχη ποιότητας, μηχανικοί ΙΤ, νομικοί, επενδυτές, στελέχη MKO, φοιτητές κ.ά.

Για μία ακόμα χρονιά είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας με σεβασμό πάντα στη δημόσια υγεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εγγραφές και χορηγικές δυνατότητες στο forum επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://sustainabilityforum.gr/

Gold sponsor: GILEAD

Silver sponsor: Nestlé Hellas

Υποστηρικτές: Alpha Bank, Ευρωπαϊκή Πίστη, Εύρηκα, Signify, Όμιλος Υγεία

Technology innovation partner: Cisco, Webex

Digital partner: Generation Y

Coffee partner: Nespresso

Χορηγός cocktail: Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Covid Shield partner: TÜV AUSTRIA Hellas

Health & safety partner: GEP S.A.

Θεσμικοί υποστηρικτές: AIESEC, Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Ολλανδικός Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύνδεσμος, Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών (ΕΝΕΙΣΕΤ), ΠΑΣΕΠΠΕ, Συμμαχία για την Ελλάδα, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδας, CEO Clubs Greece, Your Directors Club

Χορηγοί επικοινωνίας: ANT1, Ναυτεμπορική, CSR Review, CSR Week, Csrnews.gr, Marketing Week, Daily Fax, Plant, Ecozen.gr, Epixeiro.gr, Ethos Media (ΧΡΗΜΑ, banks.com.gr), Paloservices.com, Skywalker.gr, Stentoras.gr.

Σχετικά με την Global Sustain

Η εταιρία Global Sustain, με γραφεία σε Αθήνα, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Κάιρο, Λευκωσία, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αποστολή της είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιριών και οργανισμών στη βιώσιμη ανάπτυξη μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος-περιβάλλον-οικονομική ωφέλεια. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρίες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, δημόσιοι φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μέσα μαζικής ενημέρωσης, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Οι συμβουλευτικές και on-line υπηρεσίες, το ηλεκτρονικό newsletter, η διοργάνωση συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων, η ενότητα Members-to-Members, η ειδική έκδοση μελών ReMembers,το Sustainability Forum συμβάλλουν στη δυναμικότερη προβολή του αειφόρου έργου των μελών της Global Sustain, χτίζοντας γέφυρες μεταξύ αυτών, της αγοράς και της κοινωνίας μέσα στην οποία λειτουργούν. H Global Sustain συνεργάζεται, συμμετέχει και είναι μέλος διεθνών οργανισμών, όπως UN Global Compact, UN Principles for Responsible Investment (PRI), Global Reporting Initiative (GRI), Academy for Business in Society (ABIS), Social Value International, Institute of Directors (IOD), CEO Clubs, Capitals Circle Group, TCFD κ.ά.

www.globalsustain.org/www.globalsustaingroup.com

Λέξεις κλειδιά: 

Sustainability ForumGlobal Sustain
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr