Το Σάββατο 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το TEDX University of theAegean. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου Αιγαίου ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφεραν εις πέρας μια απαιτητική διοργάνωση που σε τίποτα δεν έχει να ζηλέψει μεγάλες αντίστοιχες διοργανώσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Με φετινό θέμα «Fight or Flight» οι ομιλίες τουTEDX University of the Aegean στόχευσαν να προβληματίσουν όλους τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις δύο επιλογές, πάλη ή διαφυγή.
Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά σε μια ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με το χαρακτήρα και το ένστικτο του. Παρ’ όλα αυτά, προκύπτουν βασικά θέματα και παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη. Τι γίνεται όταν βρισκόμαστε μπροστά από κάτι καινούριο, περίεργο ή διαφορετικό; Οι ομιλητές του TEDX University of the Aegean μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τις ιδέες που αξίζει να διαδοθούν, όπου σε συνδυασμό με performances και διαδραστικά workshops θα αποδείξουν πως τελικά… όλα είναι θέμα οπτικής.
Παράλληλα με το main event, το οποίο διεξήχθη στο νησί της Σύρου, live streaming αλλά και  πολλές παράλληλες δράσεις και workshop έλαβαν χώρα στα 3 νησιά Λέσβος, Σάμος και Χίος που επίσης συμμετείχαν. Το skywalker.gr, ως χορηγός επικοινωνίας, είχε την ευκαιρία βρεθεί στο νησί της Χίου πραγματοποιώντας ένα workshop με τίτλο «Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού» στα διαλείμματα τουlive streaming.
Από τη μεριά μας ένα μεγάλο μπράβο στους νεαρούς διοργανωτές!

Λέξεις κλειδιά: 

eventTEDxTEDxUniversityof Aegeanworkshop
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework