...

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το TEDxUniversityofPiraeus 2017 ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχτεί το κοινό του για μία ημέρα γεμάτη ομιλίες, workshops και performances που θα συναρπάσουν.

Μετά το Πανεπιστήμιο Πειραιά (2013), το Δημοτικό Θέατρο (2014), τον Ο.Λ.Π. (2015) και το πλοίο SS Liberty (2016) ήρθε η σειρά για ένα ακόμα venue, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το πολιτιστικό κέντρο «Μιχάλης Κακογιάννης», που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς, την κύρια οδό που ενώνει τον Πειραιά με την Αθήνα ή αλλιώς το κεντρικό λιμάνι με την πρωτεύουσα.

Μία τέτοια ένωση επιχειρεί και η φετινή θεματική του event. Μετά από το BELIEVE.ACT.CHANGE (2013), το Time Voyagers (2014), το Taming Waves (2015) και το Spectrum (2016), το όνομα του φετινού event θα είναι «Zero to Infinity» με βασικούς άξονες την εκπαίδευση και την τεχνολογία.

Τα αρχικά του TED προέρχονται από τις λέξεις «technology», «entertainment» και «design». Έτσι λοιπόν αφήνοντας πίσω μας mainstream θεματικές, όπως η επιχειρηματικότητα και οι νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν κατά κόρον σχολιαστεί, θα γνωρίσουμε πώς, ξεκινώντας από την εκπαίδευση, που είναι το δικό μας zero point, και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, ή αλλιώς «technology», μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία ανάβαση στο άπειρο: δύο πυλώνες που αλληλεξαρτώνται και μας οδηγούν στην εξέλιξη, στη δική μας προσωπική ανέλιξη, στο δικό μας infinity.

Αν λοιπόν θέλεις να είσαι και εσύ κομμάτι του TEDxUniveristyofPiraeus 2017 κάνοντας ένα μοναδικό ταξίδι ως το άπειρο, τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να παρευρεθείς στις 28 Μαίου 2017 στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» και να παρακολουθήσεις το «Zero to Infinity».

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework