...

Το TEDxAUTH, αποτελεί μία ανεξάρτητη πρωτοβουλία, που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2017 και σκοπός του είναι η προώθηση ιδεών που αξίζει να διαδοθούν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στο ευρύτερο κοινό, μέσα από την υλοποίηση του πρώτου TEDx event στην ιστορία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Έτσι λοιπόν, 13 ομιλητές και 4 performers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αξιόλογοι και διακεκριμένοι o καθένας στον χώρο του, θα αναπτύξουν τις προσωπικές τους ιδέες και τους συλλογισμούς τους για την απόδοση των προσωπικών τους βιωμάτων, μέσω μίας λογικής και ηθικής βάσης. Μερικοί από αυτούς είναι η Στέλλα Κάσδαγλη, ο Γιάννης Πέτρου και ο Αλέξανδρος Πονομάροβ. Το βαθύτερο νόημα των ομιλιών αυτών, θα χρησιμοποιηθεί ως «βάση» προκειμένου να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες για ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ταξίδι στη ζωή. 13 διαφορετικοί ομιλητές, 4 performers και 17 διαφορετικές αντικειμενικές αλήθειες που θα θεμελιωθούν, μέσα από τη συμμετοχή τους στο πρώτο TEDxAUTH. Ένα «έρεισμα» πρωτότυπο, που θα προτρέψει τους συμμετέχοντες να αναλογιστούν την αξία του ήθους, του πάθους και του τέλους, όπως την όρισε ο Αριστοτέλης, στην καθημερινότητά τους. Το «Έρεισμα» λοιπόν, αποτελεί το θέμα του πρώτου TEDxAUTH, που ήρθε για να ορίσει το ξεκίνημα ενός νέου θεσμού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και να θέσει τις βάσεις για τις επόμενες δράσεις του. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν παράλληλα workshops, που εστιάζουν στην προσωπική ανάπτυξη και διεύρυνση των γνώσεων των συμμετεχόντων.

 

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 να βιώσετε μαζί μας μία ιδιαίτερη εμπειρία στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TEDxAUTH και τη διάθεση των εισιτηρίων, μπορείτε να βρείτε στο www.tedxauth.com και στην ομώνυμη σελίδα μας στο Facebook (@TEDxAUTH).

Website: www.tedxauth.com

Instagram: www.instagram.com/tedxauth

Facebook: facebook.com/TEDxAUTH/

Twitter: twitter.com/tedxauth

Linkedin: www.linkedin.com/company/tedxauth

 

Τι είναι το TED:

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποσκοπεί στη διάδοση ιδεών που έχουν στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν το ακροατήριο, να αλλάξουν στάσεις ζωής και τρόπους σκέψης. Ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια ως ένα συνέδριο με κεντρικό άξονα την τεχνολογία, την ψυχαγωγία και το design. Σήμερα καλύπτει πλέον όλα τα πεδία-από την επιστήμη και την τέχνη, μέχρι την επιχειρηματικότητα και τα παγκόσμια ζητήματα.

Τι είναι το TEDx (x=independently organized TED event)

Στο πνεύμα της αποστολής του TED «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν», το TEDx αποτελεί ένα πρόγραμμα τοπικών, ανεξάρτητων εκδηλώσεων που φέρνει ανθρώπους μαζί για να μοιραστούν μια TEDx εμπειρία. Σε μια TEDx εκδήλωση, οι ομιλητές έχουν στόχο να συνδέσουν το κοινό μέσα από συζήτηση. Αυτές οι τοπικές ανεξάρτητες εκδηλώσεις φέρουν την επωνυμία TEDx, όπου το x αντιπροσωπεύει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της οργάνωσης της εκδήλωσης.

Λέξεις κλειδιά: 

TEDxAUTH
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework