Φέτος, έπειτα από από μια μακρά περίοδο περιορισμού, εγκλεισμού και απαγορεύσεων, το TEDxMaviliSquare, επιστρέφει δυναμικά για 5η χρονιά και σου δίνει τη δυνατότητα να ξεχειλίσεις

από ιδέες, συναισθήματα και εμπειρίες!


Άραγε εσύ πώς αντιδράς όταν πιέζεσαι; Τι κάνεις όταν κάποιος ή κάτι περιορίζει την ελευθερία σου; Τι γίνεται όταν όλα όσα έχεις μέσα σου θέλουν να βγουν στην επιφάνεια και νιώθεις πως θα εκραγείς;

Με θέμα «OVERFLOW», θα κατακλύσει τις αίθουσες, αλλά και τις οθόνες σου, με ομιλίες, performances, workshops και πολλές εκπλήξεις, αφού για πρώτη φορά προσφέρεται σε μια υβριδική μορφή, πανελλήνιας εμβέλειας, ώστε να μην το χάσεις απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι, διά ζώσης, κοντά μας ή και μακριά μας!

Το Σάββατο 7 Μαΐου, από τις 09:00 το πρωί, η πόλη υποδέχεται στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» σπουδαίους ομιλητές, μαγευτικά performances και workshops με διά-δράση γιατί στα events μας δεν είσαι απλός θεατής αλλά παίρνεις ενεργά μέρος.

Go with the flow λοιπόν και άσε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χώρας να σε ταξιδέψουν ανάμεσα σε ιδέες που αξίζει να διαδοθούν!

Διάλεξε ανάμεσα σε δύο κατηγορίες εισιτηρίων!

Τα 5 Years Celebration και e-Tickets είναι εδώ για να σε οδηγήσουν σε ομιλίες, performances και workshops, που θα σε υπερχειλίσουν!

Σύνδεσμος εισιτηρίων / Attendee tickets’ link: www.tedxmavilisquare.com

  • 5 Years Celebration Ticket: Σου δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των ομιλιών και των 2 σκηνών (main & alternative stage), συμμετοχής σε 10 workshops, άπειρης κατανάλωσης καφέ, αναψυκτικών και γευμάτων, καθώς και σου παρέχει ένα gift-pack-έκπληξη με προϊόντα και υπηρεσίες από τους συνεργάτες μας! Φυσικά, μην ξεχνάς πως θα έχεις την ευκαιρία παραμονής στον χώρο και συναναστροφής με τους ομιλητές!
  • e-ticket: Σου παρέχει τη δυνατότητα online παρακολούθησης όλων των ομιλιών και των 2 σκηνών (main & alternative stage) και συμμετοχής σε διαδικτυακά workshops!

Επιπλέον, αξίζει να σου «συστήσουμε» και τους πρώτους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, που ανακοινώσαμε!

Η Kate Bollanou ειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικής σε εταιρίες που επιδιώκουν ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα επικοινωνεί το ζήτημα της συμπερίληψης του φύλου και της κουλτούρας, το οποίο και θα θίξει στη σκηνή του TEDxMaviliSquare!

Η Collette Divitto κατάγεται από τη Βοστώνη της Μασαχουσέτης, όπου και διαγνώστηκε με το σύνδρομο Down!

Κατά τα ενήλικά της χρόνια και έπειτα από μακροχρόνια προσπάθεια εύρεσης εργασίας και απόρριψης, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της εταιρία, ώστε να βιοπορίζεται ανεξάρτητη. Πλέον, στα 32 της έτη έχει 2 εταιρίες, στις οποίες μετουσιώνει την επιθυμία και την αφοσίωση της σε ενδυνάμωση για ανθρώπους με δυσκολίες παρόμοιες με τη δική της! Αν μπορούσε να κάνει μια ιδέα ευρέως γνωστή, αυτή θα ήταν η ισότιμη μεταχείριση του κάθε ανθρώπου και το να μην αντιμετωπίζεται κανένας ως αποκλειστικά η «αδυναμία» του.

Τέλος -για την ώρα-, Ο Χρήστος Παπανίκας είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και σχέσεων, συγγραφέας και επιχειρηματίας. Με γνώσεις πάνω στην Ψυχολογία και την ανθρώπινη συμπεριφορά, προσφέρει υπηρεσίες life coaching και άρθρα για την επίτευξη συναισθηματικής ισορροπίας!

Οι ιδέες που τον χαρακτηρίζουν «συμπυκνώνονται» στη σωστή αντιμετώπιση των συναισθημάτων, τη θέσπιση στόχων και την ποιοτική επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους!

Αν σου προσέλκυσαν την προσοχή τα παραπάνω, ακολούθησε τον οργανισμό στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μαθαίνεις όλο και περισσότερους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, αλλά και νεότερες πληροφορίες!

Facebook: https://www.facebook.com/TEDxMaviliSquare

Instagram: https://www.instagram.com/tedxmavilisquare/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChgqfikxX9tlwLMRwQX9qIg

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLm7CptQ/

*Η διοργάνωση του TEDxMaviliSquare είναι αμιγώς μη κερδοσκοπική με όραμά της τη διάδοση ιδεών που αξίζει να ακουστούν. Πρόκειται για εκδήλωση με διάρκεια μίας μέρας γεμάτης ξεχωριστές ομιλίες, performances, βιωματικά εργαστήρια, αλλά και παράλληλες δράσεις και επιχειρεί να προσφέρει στο ακροατήριο μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr