TP HUB – Citizens of the World

...

Η Teleperformance Greece μέσω του καινοτόμου προγράμματος ανάπτυξης δεξιοτήτων και επαγγελματικής ανέλιξης «Teleperformance Hub» προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν ταχύρρυθμα μαθήματα τελειοποίησης γερμανικών, γαλλικών ή ισπανικών για γλωσσομαθείς προχωρημένου επιπέδου με στόχο την ευκαιρία άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης.

Το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα «Teleperformance Hub» αποσκοπεί στην ενίσχυση των προοπτικών απασχόλησης ταλαντούχων νέων ανθρώπων μέσω της βελτίωσης των επαγγελματικών, επικοινωνιακών και γλωσσικών τους δεξιοτήτων από εξειδικευμένους συμβούλους ξένων γλωσσών. Αποτελεί μία πρότυπη κοινωνική πρωτοβουλία της Teleperformance Greece, η οποία, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας σταθερής απασχόλησης στη χώρα μας, συμβάλλει έμπρακτα τόσο στην ανάπτυξη της Ελλάδας, όσο και στην καταπολέμηση του brain drain, του φαινομένου της μεγάλης φυγής υψηλής ποιότητας ανθρώπινου δυναμικού, που πλήττει τη χώρα μας ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Το καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων και επαγγελματικής ανέλιξης ανθρώπινου δυναμικού δίνει την ευκαιρία σε Έλληνες και Ελληνίδες που αναζητούν εργασία να παρακολουθήσουν για τρεις μήνες δωρεάν ταχύρρυθμα μαθήματα τελειοποίησης γερμανικών, γαλλικών και ισπανικών για προχωρημένους από κορυφαία πολιτιστικά ινστιτούτα στην Ελλάδα, όπως το Goethe Institut Athen, το Institut Français de Grèce και το Ιnstituto Cervantes de Atenas. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση και την ολοκλήρωση των μαθημάτων, που θα πραγματοποιηθούν αρχικά στην Αθήνα και σε δεύτερο χρόνο στη Θεσσαλονίκη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία απασχόλησης στο πολυεθνικό δυναμικό της Teleperformance Greece. Θα τους δοθεί η δυνατότητα να γίνουν μέλη μιας συναρπαστικής ομάδας που αποτελείται από περισσότερους από 6.200 ανθρώπους από 91 διαφορετικές εθνικότητες, που μιλούν 35 διαφορετικές γλώσσες, ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Καθώς οι Έλληνες είναι ένας από τους πλέον πολύγλωσσους λαούς στην Ευρώπη και οι ανάγκες της Teleperformance Greece για πρόσληψη προσωπικού με υψηλό επίπεδο γλωσσικής κατάρτισης αυξάνονται, το πρόγραμμα «Teleperformance Hub» ουσιαστικά στοχεύει στην αξιοποίηση του αποδεδειγμένα υψηλής ποιότητας ανθρώπινου δυναμικού της Ελλάδας.

Μέσω του μακρόπνοου αυτού επενδυτικού σχεδίου αναμένεται να δημιουργηθούν αρκετές νέες θέσεις εργασίας σε μια χρονική στιγμή που η Ελλάδα έχει ανάγκη από πρωτοβουλίες οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους νέους ανθρώπους να εργαστούν, να εξελιχθούν και να προσφέρουν στη χώρα τους.

Tο υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα, που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την πολυβραβευμένη για τις άριστες εργασιακές συνθήκες και τις καινοτόμες πρακτικές ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού εταιρία, προσφέρει σε άνεργους γλωσσομαθείς νέους και νέες εκτός από περαιτέρω επιμόρφωση και την ευκαιρία επαγγελματικής αποκατάστασης.

Σχετικά με την Teleperformance Greece:

Με άξονα την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, η Teleperfomance Greece είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου Teleperfomance και αποτελεί σήμερα την ηγέτιδα δύναμη των multilingual euro-hubs στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υλοποιώντας καινοτόμες δράσεις και επιτυχημένες πρακτικές ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο όμιλος Teleperformance (RCF - ISIN: FR0000051807 - Reuters: ROCH.PA - Bloomberg: RCF FP), ο μεγαλύτερος πάροχος outsourced omnichannel customer experience management, υποστηρίζει οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει παρουσία σε 74 χώρες με 163.000 πλήρως εξοπλισμένες θέσεις εργασίας σε 340 contact centers, όπου απασχολούνται περισσότεροι από 217.000 υπάλληλοι, που εξυπηρετούν 160 αγορές. Διαχειρίζεται προγράμματα σε 265 γλώσσες και διαλέκτους για λογαριασμό μεγάλων διεθνών οργανισμών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.

«TP HUB – Citizens of the World»: On-line δήλωση συμμετοχής

Για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δωρεάν πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων και επαγγελματικής ανέλιξης «Teleperformance Hub», που θα υλοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, επιλέγοντας μία ή περισσότερες από τις παρακάτω ξένες γλώσσες:

Contacts:

Teleperformance Greece, T: +30 210 9490500, F: +30 210 9403383, greece@teleperformance.com

Για περισσότερες πληροφορίες: www.teleperformance.com, Ακολουθήστε μας: @teleperformance

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework