«Stay local! Grow global!» Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του TechSaloniki #5 powered by Stoiximan, που αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 1.000tech-orientedυποψηφίους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν συνολικά περισσότερες από 200 θέσεις εργασίας σε 32 από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας και πληροφορικής της Β. Ελλάδας.

Η μεγάλη συνάντηση των μεγαλύτερων εταιριών τεχνολογίας και πληροφορικής επιστρέφει στις 5 και 6 Οκτωβρίου στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι με 32 από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου και 4 ταχέως αναπτυσσόμενες start-ups που έχουν την έδρα τους ή ένα μεγάλο κέντρο υποστήριξης των δραστηριοτήτων τους στη διεθνή αγορά στη Θεσσαλονίκη να το υποστηρίζουν.

Σκοπός τους; Να ανοίξουν νέα career paths σε υποψηφίους που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής και αναζητούν μια καριέρα με διεθνή πρότυπα εδώ, στην πόλη τους. Ταυτόχρονα μέσα από ένα περιβάλλον εταιρικής συνέργειας θέλουν να υπογραμμίσουν τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες καριέρας που διαθέτουν σε νέους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες του τομέα της πληροφορικής.

 

       ...

 

Let’s tech together!

Φέτος ο θεσμός επιστρέφει για πέμπτη συνεχή φορά με τη συμμετοχή 32 σημαντικών εταιριών υψηλής τεχνολογίας, που καινοτομούν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας εδώ, στη Θεσσαλονίκη, να τον υποστηρίζουν και να τον εμπιστεύονται για ακόμα μία φορά, καθώς μέχρι και σήμερα μέσω του TechSaloniki έχουν καλυφθεί περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας.

Με μεγάλο χορηγό του event τη Stoiximan και τη συν-διοργάνωση και υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες καριέρας που τους προσφέρουν με τις παρακάτω εταιρίες:

Stoiximan, Apifon, Astrolabs, Deloitte, emisia, FoodTec, Interworks.cloud, Kenotom, Noris, Prodyna, Veltio, Accenture Greece, Census Labs, Comquent, Consolut, DataScouting, Dataways, Draxis, Infodim, Polyprint, Semitron, 3DS, Altair, Blockachain, Deus Ex Machina, GWF, GeekBot, Loceye, Logismos, MLS, NET2GRID, Travelfusion.

Ταυτόχρονα με την υποστήριξη του Ok!Thess θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας και σε 4 ταχέως αναπτυσσόμενες start-ups. Συγκεκριμένα, τις Cyber Phalanx, Come Together, GoZone, NoKeys.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται και με την υποστήριξη των: Apallou, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, Οk!Thess, JobFind, ΠΑ.ΜΑΚ., Skywalker.gr, STEAMulator, Zia Insurance, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Μπίρα Νύμφη (Aθηναϊκή Zυθοποιία), San Pellegrino, The London Essence.

Η Tech καριέρα που ονειρεύτηκες... μέσα σε δύο ημέρες!

Το TECHSaloniki#5 powered by Stoiximan είναι ένα ζωντανό διήμερο, γεμάτο συνεντεύξεις, tech workshops, ομιλίες, επαφές και δικτύωση απευθείας με τις εταιρίες, που φέτος καλούν ακόμα περισσότερους επαγγελματίες του κλάδου να συμμετάσχουν. Το event απευθύνεται και σε εργαζόμενους και στελέχη που δεν είναι απαραίτητα tech specialists, αλλά ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο.

Οι υποψήφιοι από την πρώτη κιόλας μέρα του event θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους πιθανούς εργοδότες τους και τους μελλοντικούς συναδέλφους τους, να μιλήσουν μαζί τους, να βιώσουν από κοντά την επαγγελματική και εργασιακή κουλτούρα τους και να μάθουν περισσότερα για το έργο τους. Παράλληλα από τις 12:00 έως και τις 20:00 τo Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διάφορα tech skills της επιλογής τους μέσα από μια εύκολη και γρήγορη skills-matching διαδικασία.

Ανεξάρτητα από το βασικό πτυχίο τους ή την εξειδίκευσή τους, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν από κοντά και αντικειμενικά το επίπεδο των γνώσεών τους και ταυτόχρονα να πάρουν μια γεύση από τις απαιτήσεις των εταιριών που συμμετέχουν στη διοργάνωση και είναι πρόθυμες να τους προσφέρουν εργασία.

Σε ποιους απευθύνεται

Είτε λοιπόν ψάχνεις εργασία στον τομέα της τεχνολογίας και της πληροφορικής, είσαι έμπειρος προγραμματιστής, έχεις πτυχίο IT ή συναφούς γνωστικού αντικειμένου, είσαι νέος στην αγορά εργασίας και δεν έχεις συναφές πτυχίο, πιστεύεις πως έχεις τις γνώσεις και τα skills για να εργαστείς άμεσα αλλά δεν έχεις πτυχίο ή προϋπηρεσία, ακόμα κι αν προέρχεσαι από τον τομέα του business και marketing και σε ενδιαφέρει να εργαστείς σε αυτό τον κλάδο, τότε το TECHSaloniki#5 powered by Stoiximan είναι η ευκαιρία για να δείξεις τις ικανότητές σου.

Έλα! Γνώρισε! Δικτυώσου! Βάλε τον εαυτό σου στον χάρτη των διαθέσιμων στελεχών της πόλης καταθέτοντας τα skills και το βιογραφικό σου.

Οι θέσεις αφορούν, ενδεικτικά, τις ειδικότητες:Lead Quality Assurance Engineer, .NET Software Engineer, Elixir Backend Software Engineer, Lead iOS Software Engineer, Application Security Engineer, Software Engineer, Python Developer, Java Architect, Support Engineer, Test Engineer, Junior IT Security Professional Intern, UX Designer, Salesforce Consultant, Marketing Project Manager, Product Specialist, Business Analyst, Oracle IT Consultant, Digital Marketing Specialist, Sales Executive και πολλές άλλες, τις οποίες μπορείς να δεις αναλυτικά εδώ.

        ...

Η διαδικασία

Λίγα και απλά βήματα σε χωρίζουν από τη δουλειά των ονείρων σου:

  • Mπαίνεις στοtechsaloniki.gr.
  • Συμπληρώνεις τη φόρμα εγγραφής.
  • Επιλέγεις σε ποια 5 skills είσαι καλός.
  • Διαλέγεις σε ποια 3 skills θα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου.
  • Διαλέγεις την ώρα (time slot) που επιθυμείς να έρθεις στo TechSaloniki.
  • Ανεβάζεις το βιογραφικό σου.
  • Σημαντικό!Θυμήσου να έχεις μαζί σου το προσωπικό pin, που θα λάβεις με SMS κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου!
  • Στο τέλος της πρώτης ημέρας του event θα λάβεις SMS με τις εταιρίες που σε επέλεξαν για συνέντευξη τη δεύτερη ημέρα.
  • Αν χάσεις το slot σου, μην ανησυχήσεις! Οι εθελοντές μας θα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν!

To Σάββατο 5 Οκτωβρίου από τις 12:00 έως τις 20:00 έρχεσαι στην Αποθήκη Γ’ για ένα διαφορετικό tech networking με τις εταιρίες και, αν πληροίς τις προϋποθέσεις των εταιριών, μέσα σε δύο ημέρες… you are hired!

Η Θεσσαλονίκη έχει πλέον πολλές εξωστρεφείς εταιρίες που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και καινοτομία και είναι ανταγωνιστικές σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάθε περισσότερα και δήλωσε σήμερα δωρεάν τη συμμετοχή σου στο https://techsaloniki.gr/techsaloniki-5 και διεκδίκησε μια καριέρα με διεθνή πρότυπα, εδώ, στην πόλη σου!

TechSaloniki #5 powered by Stoiximan
Αποθήκη Γ’, Προβλήτα Α’, Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Σάββατο 5/10: Networking & screening day, 12:00-14:00
Kυριακή 6/10: Interviews day, 10:30-13:30


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework