...

Το ThinkBiz Academy 2019 με μια ματιά

Μπορεί το ThinkBiz Academy 2019 να ανήκει πλέον στο παρελθόν, αλλά οι αναμνήσεις μένουν και όσα ζήσαμε δεν μπορούν να ξεχαστούν. Στις 17 και 18 Μαΐου μας περίμενε στην ΟΤΕAcademy μια πραγματικά 360° επιχειρηματική εμπειρία που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Το συνέδριο αυτό ήταν μια πρωτοβουλία του ThinkBiz, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΑΣΕ και της Endeavor Greece, με αποκλειστικό Platinum Χορηγό τη Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., Major Sponsor την PeopleCert, Major Production Sponsor την AMUSE Concept Events και Strategic Partner τη .seize. Φέτος οι συμμετέχοντες βγήκαν από το comfort zone τους, κατέρριψαν κάθε στερεότυπο και ανακάλυψαν πως η επιχειρηματικότητα βρίσκεται παντού.

Το event επένδυσε όσο ποτέ άλλοτε στο βιωματικό κομμάτι. Το κοινό αλληλεπίδρασε ενεργά με τους experts της αγοράς μέσω διαδραστικών ομιλιών και workshops, open discussions, 1-on-1 interviews, fire chats και panels τόσο στους all-time-classic τομείς του marketing και του HR, όσο και στους πιο καινοτόμους, του τουρισμού, του AI και του digital transformation. Φυσικά, δεν έλειπαν και τα επιχειρηματικά activations, που περίμεναν τους συμμετέχοντες. Έμπειροι recruiters μοιράστηκαν μαζί τους tips για το LinkedIn και το βιογραφικό τους και τους συμβούλεψαν για τα dos and don’ts μιας συνέντευξης μέσα από mock-up interviews. Τέλος, ο καθένας μπόρεσε να κάνει networking, γνωρίζοντας από κοντά εταιρίες, start-ups και φοιτητικούς οργανισμούς και να συμμετάσχει σε επιχειρηματικά παιχνίδια και happenings με μοναδικά δώρα.