...

Λέγεται Behance Portfolio reviews, είναι παγκόσμιο δημιουργικό event με σκοπό να φέρει σε επαφή επαγγελματίες δημιουργικών κλάδων και η Θεσσαλονίκη συμμετείχε στη διοργάνωσή του για ένατη φορά, στις 11/5/17 στο We. Το skywalker.gr και το supportbusiness.gr ως χορηγoί επικοινωνίας παραβρέθηκαν, παρατήρησαν και παραθέτουν.

Αν εργάζεσαι στο δημιουργικό κλάδο σίγουρα γνωρίζεις την πλατφόρμα Behance, η οποία δύο φορές το χρόνο παρουσιάζει το Portfolio Review Week, μία σειρά από συναντήσεις που διοργανώνονται σε εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι συμμετέχοντες μπορούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να δεχτούν feedback από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, σαφώς χωρίς κανένα κόστος.

Το Behance της Θεσσαλονίκης, που διοργάνωσε το δημιουργικό γραφείο Malvi, ήταν όπως του ταίριαζε: λιτό αλλά όχι ελλιπές, περιεκτικό χωρίς να είναι βαρετό. Τέσσερις ιδιαίτερα αξιόλογοι δημιουργοί [κυρίως] ψηφιακής τέχνης, οι Γιώργος Μαντζουρανίδης, Σοφία Γεωργοπούλου, Λία Ναλμπαντίδου καιΓιάννης Κωνσταντακόπουλος, προέβαλαν τη δουλειά τους και μοιράστηκαν μαζί μας ιστορίες καθημερινής έμπνευσης και δημιουργικής πραγματικότητας. Μάθαμε πώς να ξεκλειδωνόμαστε όταν έχουμε «κολλήσει», αναρωτηθήκαμε αν μας ταιριάζει περισσότερο η εργασία σε κάποια εταιρεία ή το freelancing, σκεφτήκαμε τον εαυτό μας σαν ένα ζωντανό feedback ερεθισμάτων και πληροφορηθήκαμε για την ανεκτίμητη, και αναπόφευκτη, αξία της δημιουργικής κλοπής.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση λοιπόν, παρουσίαση portfolios, ανταλλαγή feedback και μια νικήτρια δημιουργός που κέρδισε ετήσια συνδρομή στο Adobe Creative Cloud από το Behance! Τι άλλο θέλεις; Το Νοέμβριο και πάλι εκεί!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework