Η μεγαλύτερη εκδήλωση από νέους για νέους είναι γεγονός για μία ακόμα χρονιά και αυτή τη φορά διαδικτυακά, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις «unmute» από την αναπαυτική πολυθρόνα του σπιτιού σου!

Τα τελευταία χρόνια η AIESEC Ελλάδος πραγματοποιεί με επιτυχία το YouthSpeak Forum, τη συνάντηση ταλαντούχων νέων με οργανισμούς και επιχειρήσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και για πρώτη φορά αυτό το φθινόπωρο θα λάβει χώρα διαδικτυακά με πανελλαδική εμβέλεια προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της υγείας όλων όσοι παρευρεθούν. Εν ολίγοις, το YouthSpeak Forum 2020: Unmute, που ήταν δύο ξεχωριστά events στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, θα συγχωνευτούν σε μια ενιαία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Οκτωβρίου.

...

Το YouthSpeak Forum είναι ένα forum από νέους για νέους που διοργανώνεται ετησίως με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των νέων πάνω στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που τέθηκαν από τον ΟΗΕ το 2015. Τη διοργάνωση του forum αναλαμβάνει η AIESEC, ο μεγαλύτερος νεανικός οργανισμός παγκοσμίως που στοχεύει στην ανάπτυξη ηγετικών χαρακτηριστικών στους νέους ηλικίας 18-30 ετών μέσα από εμπειρίες διαπολιτισμικών ανταλλαγών. Πρόκειται για μια συνάντηση νέων με εταιρίες και οργανισμούς διαφόρων κλάδων με στόχο την πραγματοποίηση μιας συζήτησης γύρω από κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν σε παγκόσμιο αλλά και εθνικό επίπεδο. Σχετικές ενημερώσεις αναφορικά με τις εξελίξεις και την ατζέντα του event θα αναρτηθούν στον λογαριασμό του YouthSpeak Forum σε Facebook και Instagram.

Φέτος οι αποστάσεις εκμηδενίζονται και μπορείς να παρακολουθήσεις το YouthSpeak Forum από οποιοδήποτε σημείο θέλεις. Κάνε «unmute» και κλείσε το εισιτήριό σου εδώ: https://ysfgreece2020.eventbrite.com/

Λέξεις κλειδιά: 

YouthSpeak ForumAIESEC
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr