Σε νέες ημερομηνίες η eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023

Η Verticom, η διοργανώτρια των eCommerce & Digital Marketing events, ανακοίνωσε ότι η επόμενη eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe, το γεγονός της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Μαΐου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερες ημερομηνίες στον ίδιο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας των εθνικών εκλογών, που θα διεξαχθούν τον Μάιο, και του σχετικού κλίματος που διαμορφώνεται, αποφασίστηκε η μετάθεση της διοργάνωσης για να εξασφαλιστούν οι βέλτιστες, ομαλές συνθήκες διεξαγωγής για επισκέπτες, συνέδρους και εκθέτες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το επίσημο website της eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για επισκέπτες και συμμετέχουσες εταιρίες, χορηγούς και εκθέτες, οι οποίες ανανεώνονται διαρκώς.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SE Europe είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο είναι μια δωρεάν εγγραφή στη φόρμα επισκεπτών.

Στο πλαίσιο της φετινής ECDM Expo SE Europe για πρώτη φορά δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο παράλληλα διήμερα συνέδρια, το διεθνές συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Με το βλέμμα στο σήμερα αλλά και στο αύριο, αφού οι αλλαγές και οι εξελίξεις στα οικοσυστήματα και των δύο κλάδων είναι συνεχείς, διαμορφώθηκε η θεματολογία των δύο διεθνών συνεδρίων της διοργάνωσης.

Δείτε τη θεματολογία για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce εδώ και για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing εδώ και εξασφαλίστε μειωμένη τιμή για το εισιτήριό σας έως τις 30 Ιουνίου.

eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2023

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα

Χρόνος διεξαγωγής: 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: www.ecdmexpo.com

Διοργάνωση: Verticom

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr