Βιωματικά Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Εφήβους με Παιχνίδι και Διασκέδαση!

...

Η ομάδα BusinessCool καινοτομεί ακόμα μία φορά διοργανώνοντας δύο νέα βιωματικά σεμινάρια με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό για εφήβους στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2017 09:30-14:30 στο ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο –πολυχώρο – impact hub Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη. Στα σεμινάρια τα παιδιά μέσα από τησυζήτηση, τη συμμετοχή και το παιχνίδι θα προσεγγίσουν και θα κατακτήσουν θέματα που άπτονται της επαγγελματικής, της προσωπικής αλλά και της κοινωνικής ζωής τους.

Στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας οι έφηβοι καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό μέλλον τους. Είναι άραγε ώριμοι για τη λήψη τέτοιων αποφάσεων; Τι εφόδια χρειάζονται για να πάρουν όσο το δυνατόν τις σωστότερες αποφάσεις για τη μετέπειτα ζωή τους;

Στην BusinessCool πιστεύουμε στην εργασιακή ευτυχία. Τόσο η επιχειρηματικότητα, αλλά και η επαγγελματική αποκατάσταση, είναι αποτέλεσμα αυτογνωσίας, ανάπτυξης ικανοτήτων και δεξιοτήτων, δουλειάς με μεράκι και σωστής πληροφόρησης. Η εργασιακή ευτυχία και επιτυχία δεν μπορούν να είναι μόνο το αποτέλεσμα στατιστικής από κάποιο υπολογιστή!

Η BusinessCool για τα συγκεκριμένα σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού έχει σχεδιάσει αυθεντικά και πρωτότυπα παιχνίδια δράσης, όπου οι έφηβοι θα διασκεδάσουν, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψουν τον εαυτό τους, όπως και τις δεξιότητες και τις κλίσεις τους, ερχόμενοι σε επαφή με έννοιες όπως η εργασιακή ευτυχία, η αυτογνωσία και η εσωτερική αναζήτηση, οι ικανότητες και οι δεξιότητες, η σωστή πληροφόρηση, ο σχεδιασμός, οι προτεραιότητες , η υπευθυνότητα, οι επιθυμίες, οι στόχοι, αλλά και οι κίνδυνοι των επιλογών τους. Οι έφηβοι θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, τα «θέλω» τους,πώς λειτουργούν και θα βάλουν ισχυρές βάσεις για τη μελλοντική τους επαγγελματική επιτυχία.

Στα σεμινάρια αυτά θα μάθουμε να χτίζουμε σήμερα το αύριο μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση! Τα σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού, όπως και όλα τα σεμινάρια και οι δράσεις της BusinessCool, είναι βιωματικά και βασίζονται σε πρωτότυπα και διασκεδαστικά παιχνίδια. Με τον τρόπο αυτό οι έφηβοι θα ανακαλύψουν μέσα τους έναν καινούργιο κόσμοευχάριστης μάθησης όπου εκείνοι γίνονται οι πρωταγωνιστές και η μάθηση το αποτέλεσμα.

Το σεμινάρια αυτά αποτελούν τη συνέχεια των επιτυχημένων βιωματικών σεμιναρίων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, που διοργάνωσε φέτος η ομάδα BusinessCool, όπως και του καλοκαιρινού προγράμματος Summer Teens’ Camp «COOL_BIZ», τα οποία θα συνεχιστούν σε μηνιαία βάση με ποικίλους θεματικούς κύκλους.

Ολιγομελή τμήματα, γιατί εργαζόμαστε με κάθε παιδί ξεχωριστά!

Κρατήστε έγκαιρα θέση στο: https://goo.gl/joQA4S.

Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2017: 10% έκπτωση σε όλες τις εγγραφές

Group A: Σαββάτο 4/11

Group Β: Κυριακή 5/11

Ωφέλιμες ώρες από τις 09:30 έως 14:30.

Ώρες φύλαξης: κατόπιν συνεννόησης

Ακολουθείστε μας στο Facebook/ businesscool.gr για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις δράσεις μας!

Επίσημος συνεργάτης: www.efiveia.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.businesscool.gr και επικοινωνήστε στο info@businesscool.gr ή στο 210.30.01.799.

Έλενα Στάμου (693.23.53.656), Δημήτρης Ψύλλας (69720 86881).

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework