...

Βιωματικά σεμινάρια για εφήβους από το BusinessCool

Το BusinessCool συνεχίζει τον κύκλο βιωματικών σεμιναρίων την 1η Απριλίου 2018 στο κτήμα Ιγγλέση με συνολικά 3 βιωματικά σεμινάρια διάρκειας 3 ωρών το καθένα για την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων με πρωτότυπα βιωματικά παιχνίδια και πολλή διασκέδαση.

Για εγγραφές στα σεμινάρια επισκεφτείτε το https://goo.gl/DdGp4x.

Τα βιωματικά σεμινάρια έχουν διάρκεια 3 ώρες το καθένα και οι έφηβοι μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε ένα ή περισσότερα ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αναπτύξουν οι έφηβοι δεν διδάσκονται στο ημερήσιο σχολείο τους, ενώ συχνά είναι εκείνες που τους θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν στον επαγγελματικό στίβο.

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

09:30-12:30

Ανάπτυξη δημιουργικής σκέψης και επιχειρηματικότητα (καινοτόμος επιχειρηματικότητα)

Στο σεμινάριο αυτό οι έφηβοι μαθαίνουν τις διαφορετικές πτυχές της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας, όπως είναι η δημιουργία ιδεών / concept / brainstorming, η δημιουργία ομάδων και ανάπτυξη σχέσεων ομάδας, η δημιουργία business canvas – επιχειρηματικό σχέδιο, το branding – marketing και τεχνικές παρουσιάσεων σε ακροατήριο.

09:30-12:30

Ψηφιακό marketing και social media management

Τα «μηνύματά» μας πρέπει πρώτα να δημιουργηθούν σωστά για να ακουστούν. Στο σεμινάριο αυτό οι έφηβοι θα μάθουν να χρησιμοποιούν συνθέσεις χρωμάτων, θα μυηθούν στοe-commerce, στο digital marketing για να αφηγηθούν την ψηφιακή τους επιχειρηματική ιστορία και θα χρησιμοποιήσουν ταsocial mediaώστε να ακουστεί το μήνυμά τους. Τα παραπάνω θα πρέπει να εξυπηρετούν κάθε φορά τον σκοπό τουbrandingκαι τουmarketingμας και όχι απλώς να είναι καλαίσθητα. Στην τελική, όλοι μπορούν να μάθουν να πατούν κουμπάκια στον υπολογιστή, αλλά μπορούν να παρουσιάσουν ένα χρήσιμο και χρηστικό αποτέλεσμα;

17:00-20:00

Ανάπτυξη νέων προϊόντων (εκπαιδευτική ρομποτική)

Οι έφηβοι θα πρέπεινα συναρμολογήσουν μία κατασκευή, να την καταστήσουν λειτουργική, να μάθουν να τη χειρίζονται, να δημιουργήσουν τη στρατηγική marketing, να βρουν επενδυτές και να προωθήσουν το τελικό προϊόν στους πελάτες τους. Μια εφαρμογή της εκπαιδευτικής ρομποτικής, προσαρμοσμένης στις απαιτήσεις του σύγχρονου marketing, που ζωντανεύει μέσα από το πάθος των εφήβων για παιχνίδι.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κατά τη διάρκεια των βιωματικών σεμιναρίων ο έφηβος θα μπορέσει να αναπτύξει τις επιχειρησιακές του τεχνικές, τις επαγγελματικές του δεξιότητες (soft skills) και τη δημιουργική σκέψη του. Επίσης θα καταλάβει καλύτερα τον εαυτό του και το πώς λειτουργεί, θα μάθει πώς να αντιμετωπίζει και να διαχειρίζεται τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν καθημερινά, καθώς και τον τρόπο να κυνηγά επιτυχώς τους στόχους του και πολλά ακόμα που θα τον βοηθήσουν να λειτουργεί αποτελεσματικά στο παρόν,αλλά και να χτίσει μόνος του το επαγγελματικό του μέλλον.

Στα σεμινάρια του BusinessCool δεν διδάσκουμε απλώς δεξιότητες, αλλά την ίδια την ζωή!

Όλα τα σεμινάρια και οι δράσεις της ομάδας του BusinessCool είναι βιωματικά και βασίζονται σε αυθεντικά, πρωτότυπα και διασκεδαστικά παιχνίδια.

To BusinessCool έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει επιτυχώς βιωματικά σεμινάρια με θέματα όπως ο επαγγελματικός προσανατολισμός, η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα, το ψηφιακό μάρκετινγκ, το social media management, η διαχείριση χρόνου και η αντιμετώπιση του άγχους, η αυτογνωσία, αλλά και δράσεις για γονείς και εφήβους όπως το σεμινάριο «Είμαστε Οικογένεια, είμαστε όμως Ομάδα;», που έχει στόχο την ανάπτυξη σχέσεων ομάδας μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους, που θα επαναλαμβάνεται εντελώς δωρεάν σε τακτά χρονικά διαστήματα και το 2018 σε σχολεία, δήμους αλλά και άλλους χώρους.

Επιπλέον για το 2018 έχουν προγραμματιστεί βιωματικά σεμινάρια για τον εθισμό και τους κινδύνους των video games και του ίντερνετ στην καθημερινότητα των εφήβων. Τα βιωματικά σεμινάρια και οι δράσεις της ομάδας BusinessCool διεξάγονται σε μηνιαία βάση με ποικίλους θεματικούς κύκλους.

To BusinessCool επίσης διοργανώνει και υλοποιεί καλοκαιρινό πρόγραμμα με τίτλο «Summer Teens’ camp: “COOL_BIZ”» αποκλειστικά για εφήβους 12-17 ετών, ενώ μέσα από πολύ παιχνίδι και διασκέδαση, όχι μόνο μυούνται σε όλα μυστικά της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, αλλά ταυτόχρονα σμιλεύονται οι χαρακτήρες και οι δεξιότητές τους, ώστε να τους βοηθήσουν να γίνουν οι πρωταγωνιστές της ζωής που θα επιλέξουν οι ίδιοι! Το καλοκαιρινό πρόγραμμα θα διεξαχθεί τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2018 με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες για τους εφήβους, ώστε να χαλαρώσουν διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας!

Επίσημος συνεργάτης: www.efiveia.gr

Χορηγός επικοινωνίας: epixeiro.gr, skywalker.gr, εφημερίδα «Στέντορας»

Για περισσότερες πληροφορίες: www.businesscool.gr ή επικοινωνήστε στο info@businesscool.gr και στο 210.30.01.799. Έλενα Στάμου (693.23.53.656), Δημήτρης Ψύλλας (697.20.86.881)

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework