Βιωματικό εργαστήριο: «Είμαστε οικογένεια, είμαστε όμως ομάδα;»

...

Το BusinessCool τηνΚυριακή 11 Δεκεμβρίου 2018 16:00-18:00 προσφέρει σε γονείς και εφήβους στο κτήμα Ιγγλέση, Τατοΐου 392 (www.tatoiou92.gr) στη Βαρυμπόμπη, ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο σεμινάριο ανάπτυξης σχέσεων ομάδας μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους που βρίσκονται στην εφηβεία με πολύ παιχνίδι και διασκέδαση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις οικογένειες με εγγραφή στο https://goo.gl/PY1S9A.

Η οικογένεια είναι η πρώτη και πιο καθοριστική ομάδα στη ζωή ενός παιδιού. Έχει όμως αναπτύξει τις δομές και τις λειτουργίες μίας ομάδας; Έχουν καθοριστεί οι προτεραιότητες και οι στόχοι της ως ομάδας; Μέσα από το βιωματικό σεμινάριο οι οικογένειες θα μάθουν να αφιερώνουν χρόνο στη συζήτηση, στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης, στον σχεδιασμό, στις λειτουργίες και στην επίτευξη κοινών στόχων μέσα από ομαδικά παιχνίδια δράσης και στρατηγικής.

Επίσης θα μάθουν πόσο σπουδαίο είναι να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και υπό διαφορετικές από τις τυπικές συνθήκες, να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους και να αναπτύξουν τους δεσμούς τους με γνώμονα την κοινή ευτυχία.

Το BusinessCool, όπως πάντα, δημιούργησε για τα συγκεκριμένα σεμινάρια νέα αυθεντικά και πρωτότυπα παιχνίδια δράσης, με τα οποία οι έφηβοι και οι γονείς τους θα διασκεδάσουν, θα βγουν για λίγο από τους καθιερωμένους ρόλους, θα ανακαλύψουν νέους κώδικες επικοινωνίας, θα συνεργαστούν και θα ενδυναμώσουν τις καθημερινές σχέσεις τους

  • Δημιουργία ιδεών, concept και brainstorming: Για να αναπτυχθεί μία ιδέα και να ωριμάσει, θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, αλλά και κανόνες. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και δεν κατεβάζουν ιδέες με τον ίδιο τρόπο.
  • Δημιουργία ομάδων και ανάπτυξη σχέσεων ομάδας: Η οικογένεια μέσα από τα παιχνίδια θα αναπτύξει τις σχέσεις της και θα δομηθεί ως ομάδα.
  • Σχεδιασμός: Θα μάθουν τα μέλη των οικογενειών να σχεδιάζουν, να επιμερίζουν τις δράσεις τους, να καθοδηγούν και να καθοδηγούνται και να κατακτούν τους στόχους τους.
Όλα τα σεμινάρια και οι δράσεις της ομάδας BusinessCool είναι βιωματικές και βασίζονται σε αυθεντικά, πρωτότυπα και διασκεδαστικά παιχνίδια.

Η ομάδα BusinessCool έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει επιτυχώς βιωματικά σεμινάρια αποκλειστικά για εφήβους με θέματα όπως ο επαγγελματικός προσανατολισμός, η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα, το ψηφιακό μάρκετινγκ, το social media management, η διαχείριση χρόνου και η αντιμετώπιση του άγχους, αλλά και το καλοκαιρινό πρόγραμμα με τίτλο «Summer Teens’ Camp: COOL_BIZ». Τα βιωματικά σεμινάρια και οι δράσεις της ομάδας BusinessCool θα συνεχιστούν σε μηνιαία βάση με ποικίλους θεματικούς κύκλους.

Επίσημος συνεργάτης: www.efiveia.gr

Χορηγός επικοινωνίας: Skywalker.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: www.businesscool.gr ή επικοινωνήστε στο info@businesscool.gr και στο 210.30.01.799 | Έλενα Στάμου (693.23.53.656), Δημήτρης Ψύλλας (697.20.86.881).

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework