Προθεσμία αιτήσεων για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 μέχρι τις 05/06/2020 και Virtual Open Day για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα - MBA International (Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό - πλήρους και μερικής φοίτησης) στις 13/05/2020.

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό – MBA International προσκαλεί υποψήφιους φοιτητές για την υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://imba.aueb.gr/apply-now-to-earn-your-place-in-the-mba-international-september-2020-cohort/ ή να προχωρήσουν κατευθείαν στην υποβολή της αίτησής τους μέσω της ιστοσελίδας https://e-graduate.applications.aueb.gr/?lang=en_US

  • Να υποβάλουν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία αίτησης.
  • Να συζητήσουν με τον διευθυντή και το διοικητικό προσωπικό του προγράμματος για διάφορες απορίες αναφορικά με την υποψηφιότητά τους και το πρόγραμμα.

* Η παρουσίαση θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Αποστείλετε email ενδιαφέροντος στο imba@aueb.gr και θα σας στείλουμε το link για να εισέλθετε στην πλατφόρμα και να παρακολουθήσετε την παρουσίαση.


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr