Το ετήσιο meeting της WebHotelier
για πέμπτη συνεχή χρονιά στο 100% Hotel Show
του Νοεμβρίου

Η μεγαλύτερη συνάντηση της WebHotelier με τους Έλληνες ξενοδόχους οργανώνεται για πέμπτη χρονιά στο 100% Hotel Show του Νοεμβρίου με δύο δυναμικά sessions που θα αποκαλύψουν τη σημαντικότερη μέχρι τώρα αλλαγή στο distribution των ξενοδοχείων.

Η WebHotelier αποτελεί ένα από τα δυναμικότερα booking engines παγκοσμίως και είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο μέρος των ελληνικών ξενοδοχείων χρησιμοποιεί μια μεγάλη γκάμα των εργαλείων που προσφέρει, αναδεικνύοντάς τη σε μια από τις σημαντικότερες εταιρίες στον ελληνικό τουρισμό. Αποτελώντας μια από τις πρώτες εταιρίες που εμπιστεύτηκαν το 100% Hotel Show τόσο σε επίπεδο εκθεσιακό, όσο και σε επίπεδο διοργάνωσης επιμορφωτικών workshops, η WebHotelier σε συνεργασία με την έκθεση καθιερώνει πλέον την ετήσια συνάντησή της με τους Έλληνες ξενοδόχους, που πέρυσι ξεπέρασε τις 1.200 συμμετοχές.

Φτάνοντας πλέον στην πέμπτη ετήσια συνάντηση της WebHotelier τόσο με τους ξενοδόχους που χρησιμοποιούν το διάσημο booking engine, όσο και με νέα ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο της καινοτόμου εταιρίας, η φετινή οργάνωση αναμένεται να είναι η πιο ανατρεπτική, αφού τα στελέχη της εταιρίας σε συνεργασία με στελέχη από μεγάλα τουριστικά brands θα αποκαλύψουν τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο distribution των ξενοδοχείων αλλά και στις άμεσες κρατήσεις. Η ξενοδοχειακή αγορά περνά μια από τις ισχυρότερες μεταβατικές περιόδους της με ανακατατάξεις στη δυναμική των OTAs αλλά και με την Google να μπαίνει δυναμικά στο κομμάτι της διανομής της επίσημης τιμής του booking engine των ξενοδοχείων. Η WebHotelier, μελετώντας και αξιολογώντας πάντα όλες τις εξελίξεις του κλάδου, βρίσκεται μεταξύ των λίγων εταιριών που έχουν ενσωματώσει άμεσα τις αλλαγές προς όφελος των ξενοδόχων.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα διοργανωθούν δύο ειδικά sessions στο main workshop stage του 100% Hotel Show 2019. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/11 και το δεύτερο την Κυριακή 17/11, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν στο ειδικό περιβάλλον των workshops του www.hotelshow.gr. Εκτός από την πολυαναμενόμενη συνάντηση της WebHotelier, το main workshop stage του 100% Hotel Show θα φιλοξενήσει και μια σειρά από άκρως ενδιαφέροντα workshops με ομιλητές από μερικές από τις σημαντικότερες εταιρίες που διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα της ελληνικής και όχι μόνο ξενοδοχειακής πραγματικότητας.

...

Τι διαφορά θα έχουν τα δύο sessions του annual meeting της WebHotelier;

Με τη WebHotelier να καλύπτει πλέον μια ευρεία γκάμα εργαλείων σχετικά με τη διανομή των τιμών του ξενοδοχείου τόσο σε B2B, όσο και σε B2C επίπεδο, τα workshops της WebHotelier στο 100% Hotel Show θα επικεντρωθούν στις νέες λύσεις για την κάθε κατηγορία. Το workshop του Σαββάτου θα καλύψει όλο το φάσμα των νέων τάσεων και πρακτικών ειδικά στον χώρο των ξενοδοχείων αλλά και των βιλών, ενώ το workshop της Κυριακής θα παρουσιάσει τα Β2Β εργαλεία του ξενοδόχου που ενισχύουν τη θέση του προς τους travel agents σε σχέση με τους tour operators. Οι δύο ημέρες συνδυαστικά θα δώσουν νέες λύσεις στους ξενοδόχους σχετικά με τη δυναμική του booking engine του ξενοδοχείου τους με στόχο πάντα την αύξηση της σχετικής κερδοφορίας.

...

Πώς μπορούν οι ξενοδόχοι να δηλώσουν συμμετοχή;

Η συμμετοχή στα δύο workshops της WebHotelier θα είναι δωρεάν, όπως και στα υπόλοιπα sessions της έκθεσης, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής μέσω του http://www.hotelshow.gr θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework