Αυτή την Τρίτη το opening του 4ου κύκλου των Δωρεάν Webinars της Hotelier Academy Greece

Ο Νίκος Σ. Μοράντης, σε ένα special live session, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του 4ου κύκλου των Δωρεάν Webinars της Hotelier Academy Greece, σηματοδοτώντας την έναρξη του μεγαλύτερου event τεχνογνωσίας της ξενοδοχειακής αγοράς.

Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 στις 18:00, ξεκινάει επίσημα ο 4ος κύκλος των Δωρεάν Ξενοδοχειακών Webinars της Hotelier Academy, με ένα ιδιαίτερο Opening Live από τον Νίκο Σ. Μοράντη στο μοναδικό σκηνικό του «The Foundry Suites».

Κατά τη διάρκεια του opening, θα αναλυθούν οι θεματικές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του live event που θα διαρκέσει όλο τον Φεβρουάριο, ενώ θα παρουσιαστούν και οι εταιρίες που έχουν αναλάβει τη δημιουργία του εκπαιδευτικού περιεχομένου της διοργάνωσης, που έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα νέα trends της ξενοδοχειακής αγοράς.

Το επίσημο πρόγραμμα του Live Εvent της Hotelier Academy ξεκινάει τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, και θα συμπεριλαμβάνει webinars (στις 11:00 και στις 16:00), τα οποία θα προβληθούν μέσα από τα κανάλια της Hotelier Academy αλλά και τα Social Media επιλεγμένων μέσων της τουριστικής αγοράς, που θα δώσουν έναν πιο διευρυμένο χαρακτήρα στον θεσμό, διευκολύνοντας την παρακολούθησή τους.

Το κοινό μπορεί ήδη να κάνει δωρεάν εγγραφή στο επίσημο website του event, ενώ το πρόγραμμά των webinars θα ενημερώνεται διαρκώς με νέες θεματικές μέχρι και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Μετά την παρακολούθηση του κάθε webinar, θα υπάρχει δυνατότητα ολοκλήρωσης του σχετικού τεστ αλλά και απόκτησης βεβαίωσης παρακολούθησης.

Για να παρακολουθήσετε το οpening του 4ου Live Event της Hotelier Academy, κάντε εγγραφή σε αυτό το link.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr