...

Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας:
Το 100% Hotel Show φιλοξενεί για πρώτη φορά
το μεγάλο event της Workathlon

Το μεγαλύτερο event εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείου θα φιλοξενηθεί σε ειδικό χώρο στο 100% Hotel Show τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, φέρνοντας περισσότερους από 1.000 υποψηφίους σε επαφή με τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Η εύρεση προσωπικού είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να λύσει ο σύγχρονος ξενοδόχος, καθώς οι μετακινήσεις προσωπικού στον ξενοδοχειακό τομέα αποτελούν μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις. Με το 100% Hotel Show να μετατρέπεται στο απόλυτο ξενοδοχειακό γεγονός που παρουσιάζει τις απαραίτητες λύσεις για ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, η έκθεση θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τις Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας σε συνεργασία με τη Workathlon, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες στο κομμάτι της εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείου.

Η Workathlon έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, τόσο για την καινοτόμο προσέγγισή της αλλά και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει. Με επικεφαλής την προερχόμενη από τον ξενοδοχειακό χώρο, Κατερίνα Σαντίκου, βοηθάει τα ξενοδοχεία να επιλύσουν το ζήτημα εύρεσης προσωπικούμε εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Οι Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon αποτέλεσαν ένα από τα πλέον επιτυχημένα events εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείων, με χιλιάδες επισκέπτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και φέτος, για πρώτη φορά, θα οργανωθεί η πρώτη μεγάλη Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 100% Hotel Show.

Σε συνεργασία με την ομάδα της Στρατηγικής Ανάπτυξης του 100% Hotel Show, το μεγάλο event της Workathlon αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα highlights της έκθεσης, αφού δεκάδες ξενοδόχοι θα έχουν την ευκαιρίανα συναντήσουν πιθανούς υποψηφίους για την επόμενη season, χτίζοντας ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο για το HR Department τους. Η Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο 100% Hotel Show, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Τι θα συμπεριλαμβάνει η Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας by Workathlon στο 100% Hotel Show;

Ο θεσμός Workathlon Career Days αποτελείτο σημαντικότερο event συνάντησης ξενοδόχων με πιθανούς υποψηφίους, και έχει ήδη ολοκληρώσει 2 επιτυχημένες διοργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια του 100% Hotel Show 2019 θα διαμορφωθεί μια ειδική αίθουσα, στην οποία υποψήφιοι εργαζόμενοι στον ξενοδοχειακό τομέα θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους ξενοδόχους που συμμετέχουν στο μεγάλο event της Workathlon και να συζητήσουν τις προοπτικές συνεργασίας για την επόμενη season. Η έγκαιρη επαφή με πιθανούς υποψηφίους δίνει σημαντικό προβάδισμα στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν, ενώ εξασφαλίζει στους υποψηφίους εργασιακές θέσεις με σημαντικές προοπτικές.

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στην Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας by Workathlon στο 100% Hotel Show;

Οι υποψήφιοι μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν,πατώντας εδώ.
Τα ξενοδοχεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τουςεδώ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr