Λάβε δράση με το YouthSpeak Forum 2022!
 

Το YouthSpeak Forum επιστρέφει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ανανεωμένο και για πρώτη φορά υβριδικά. Πρόλαβε τη θέση σου!

Το YouthSpeak Forum είναι μια εκδήλωση από νέους για νέους. Συγκεκριμένα, είναι ένα forum όπου η έμπνευση και η συνεργασία μετατρέπονται σε πράξη. Η εκδήλωση φέρνει σε επαφή νέους με ηγέτες του επιχειρηματικού και πνευματικού κόσμου, χτίζοντας ένα περιβάλλον με διαφορετικές απόψεις και πυροδοτώντας συζητήσεις γύρω από παγκόσμια και τοπικά ζητήματα. Αποτελεί έναν ελκυστικό και προσιτό τρόπο να ενώσει τους νέους με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η AIESEC Ελλάδος μαζί με τη βοήθεια των συνεργατών της καταφέρνει να προσαρμόσει και το φετινό YouthSpeak Forum στη σημερινή πραγματικότητα και να προσφέρει ένα event πλούσιο σε ερεθίσματα και, φυσικά, γνώση. Στην εποχή που η πανδημία, η ανεργία και η πνευματική και σωματική υγεία έχουν ως επίκεντρο τους νέους, οι αποστάσεις για άλλη μία φορά εκμηδενίζονται και οι νέοι της Ελλάδας καλούνται να χτίσουν τη γέφυρα μεταξύ ιδεών και δράσεων στις 19 Μαρτίου!

Φέτος για πρώτη φορά το YouthSpeak Forum 22 – Bridge θα διεξαχθεί υβριδικά στις 19 Μαρτίου στην Αθήνα στο Μουσείο Μπενάκη για τους παρευρισκόμενους διά ζώσης και μέσω της πλατφόρμας Zoom για τους διαδικτυακούς.

Το 2021, σε μια χρονιά καθοριστική για το μέλλον της ανθρωπότητας, δώσαμε το έναυσμα στους νέους να κάνουν Mode On σε νέες ιδέες. Το 2022;

Φέτος έρχεται το YouthSpeak Forum – Bridge να χτίσει τη γέφυρα μεταξύ ιδεών και δράσεων, δίνοντας για πρώτη φορά τη σκυτάλη στους παρευρισκόμενους να συνεργαστούν με άλλα άτομα και να δημιουργήσουν τα δικά τους καινοτόμα projects.

Μαζί χτίζουμε τη γέφυρα που συνδέει τους νέους με τον κόσμο των ευκαιριών βασιζόμενοι πάνω στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Οι στόχοι του YSF – Bridge είναι πιο σημαντικοί από ποτέ: Στόχος 5: Ισότητα των φύλων, Στόχος 10: Λιγότερες ανισότητες, Στόχος 8: Αξιοπρεπής εργασία και οικονομική ανάπτυξη, Στόχος 13: Κλιματική αλλαγή.

Φέτος για πρώτη φορά η AIESEC μέσω του YouthSpeak Forum καλεί τους νέους να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα εθελοντισμού, βασισμένο στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Νέοι και νέες θα κληθούν να δημιουργήσουν το δικό τους impact project πριν από το Forum με την καθοδήγηση της AIESEC. Τα προκρινόμενα projects θα παρουσιαστούν την ημέρα του Forum στο Action Space, όπου μαζί με το κοινό θα αποφασιστούν τα νικητήρια. H δέσμευση της AIESEC Ελλάδος είναι να υλοποιηθούν μέσα στον επόμενο χρόνο.

Κάνε την εγγραφή σου στο https://bit.ly/YSF22Register και διασφάλισε τη θέση σου στο YouthSpeak Forum 2022 – Bridge!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις και την ατζέντα του event μπορείς να ακολουθήσεις τον λογαριασμό του YouthSpeak Forum σε Facebook και Instagram. Επιπλέον, όλοι οι αιτούντες θα λαμβάνουν τακτικά newsletters με περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση.

*Στοιχεία επικοινωνίας:

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, AIESEC Ελλάδος: Βασιλική Παπανικολάου, greece@aiesec.net Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6448061

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr